Haberler

Naked Heat Palet & Yeni Ürünlerle Makyaj

Güncelleme:

Videoda açtığım Naked Heat Palet ve de diğer yeni ürünlerle ışıltılı ve sıcak tonlarda bir makyaj yaptım. Her zamanki gibi videodaki ürünlerle ilgili görüşlerimi günlük tutar gibi bilgi kutucuğunun devamında sizlerle paylaştım

Videoda açtığım Naked Heat Palet ve de diğer yeni ürünlerle ışıltılı ve sıcak tonlarda bir makyaj yaptım. Her zamanki gibi videodaki ürünlerle ilgili görüşlerimi günlük tutar gibi bilgi kutucuğunun devamında sizlerle paylaştım.

Kanalıma ABONE olmayı unutmayın!

Aksesuar ve hazır giyim markam DOistanbul

Kolyem:

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER

Urban Decay Quick Fix Primer Sprey: Güzel nemlendiriyor ama sivilce çıkarttığından şüpheleniyorum :D Daha sonraki videolarda güncelleyeceğim.

Estee Lauder Double Wear Stick Fondöten: Çok ince ve az kapatıcılık veriyor. Gün içinde parlama yapmadı, kalıcılığı orta seviyedeydi. Rengi bana bir tık koyu olmasa şuanda en sevdiğim ten ürünlerimden biri olurdu.

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun: Duruşunu çok beğendim ama saç diplerine iyi yaymak gerektiğinden çok hızlı bir ürün değil. Dokusuz olması çok büyük bir artı ve kalıcığılı çok çok iyi.

KIKO Fluid Highlighter: Makyaj bazı gibi fondötene karıştırarak kullanmayı tercih ederim. Benim için normal aydınlatıcı olarak kullanılmayacak kadar hafif.

NYX No Filter Pudra: En sevdiğim Sephora Baked pudrama çok benzettim, çok kurutmuyor ve en önemlisi kapatıcının rengini koyulaştırmıyor.

Urban Decay Naked Heat Palet: Tam benim renklerim, videoda bununla ilgili çok konuştum zaten :)

NYX Away We Glow Highlighter: Harika bir likit aydınlatıcı. Göründüğü gibi çok pembe durmuyor, başka rengi varsa mutlaka bakacağım.

Christian Louboutin Maskara: Yorumsuz...

MAC Extended Play Gigablack Maskara: Alt kirpiklerden akmayan üç maskaradan biri.

Victoria's Secret Velvet Matte Ruj: Güzel ama çok bir özelliği var mı derseniz yok.

Kaynak: Youtube / Kadın

Güzellik Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title