Haberler

Nagihan Karadere, Survivor Yarışmasındaki Yemek Anısını Anlattı

Güncelleme:

Ünlü sporcu Nagihan Karadere, Survivor yarışmasındaki anısını anlattı. Karadere, yetkililerden yemek istediğini verilen cevap karşısında olayın ciddiyetini anladığını ifade ederek, "Yetkililer, 'Ne diyorsun Nagihan ne yemeği' dedi. Biz o zaman olayın farkına vardık." dedi.

Kanal D'de ekrana gelen 'Şule ile Vitrindekiler' programına, üç kez Survivor'a katılan milli sporcu Nagihan Karadere konuk oldu. Programda yarışma deneyimlerini ve özel hayatını anlatan yıllar sonra gelen Survivor itirafı ise dikkatlerden kaçmadı.

Nagihan Karadere Survivor Yarışmasındaki Yemek Anısını Anlattı

"YEMEK YİYEBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜM"

İlk gittiği zaman Survivor'da yemek yiyebileceğini düşündüğünü belirten adadaki yetkililere 'yemek verecek misiniz?' diye sorduğunu, onların da kendisine 'bekle bekle akşam hamburger gelecek' dediğini söyledi. Ardından Nagihan Karadere sözlerine şöyle devam etti; "Akşam yemek gelmeyince yetkiliye sordum. O da 'Ne diyorsun Nagihan ne yemeği' dedi. Biz o zaman olayın farkına vardık."

Nagihan Karadere Survivor Yarışmasındaki Yemek Anısını Anlattı

"ESKİ EŞİMLE TEK ORTAK NOKTAMIZ KIZIMIZ"

Programda eşiyle boşanma sürecini de anlatan , şunları dile getirdi: "Boşanma sürecini atlattım. Ece kızım benim her şeyim, onun mutluluğu beni hayata bağlıyor. Anne-babanın hatasını çocuklar çekiyor maalesef. Tabii anlıyor biliyor ayrı olduğumuzu ama biz yine de hissettirmemeye çalıyoruz. Babası kızına düşkün o da çok ilgileniyor.'' ''Ben kin tutan bir insan değilim, insanlar hata yapar. Her şeyi unuttum, kızımız var sonuçta. Bu yüzden her şey geride kaldı. Eski eşimle tek ortak noktamız kızımız.'' ''Tekrar evlenmeyi düşünüyorum, hayatımda biri de var şu an çok güzel gidiyor her şey.''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Karadere Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

esteban:

Nagihan makyajsız halinle daha güzel ve çekicisin görünce aşık oldum şarkısı sen ve benim için okunmuş olmalı

1
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BU YARIŞMADA YEMEKDE VAR, SİGARADA VAR, AŞK! TA VAR. YEMEYİN BİZİ.

7
2
yanıtYanıtla
Al burdan yak:

Sanırım eksik saydın!

yanıt3
yanıt0
Ali kara:

Halkın derdi geçim sıkıntısı bunların derdi ... Bukadar saçma haber olur yuhhhh diyorum.

7
1
yanıtYanıtla
Sivasli:

Kendileri gidiyo.Isteyerek yarışıyor sonrada aç kaldık diyor.O öyle olmaz. Bide savaş olan bi yere gitte aç kal göreyim.

4
1
yanıtYanıtla
ALİ AYDIN:

BU MU NAGİHAN SENİN ANIN YUH BE ANIYA BAK

4
1
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Nasil yani su an hayatimda biri var mutluyum ama eski esumle evlenmek istiyorum. Allaallah

0
4
yanıtYanıtla
Ebru:

Orda nokta var iyi oku

yanıt0
yanıt0
ahahahaah:

inanadık nagihan tmm sus her şey şov ve realityden ibaret

2
1
yanıtYanıtla
Gülcan:

Çok gerekli bir sanki hiçbir haber değeri taşımıyor

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title