Haberler

Nadal ve Andreev Çeyrek Finalde

Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda (Roland Garros), Erkeklerde Çeyrek Finale Yükselen Son İki İsim İspanyol Rafael Nadal ile Rus Raket Igor Andreev Oldu.

Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda (Roland Garros), erkeklerde çeyrek finale yükselen son iki isim İspanyol Rafael Nadal ile Rus raket Igor Andreev oldu.

Turnuvaya iki numaralı seri başı olarak katılan Nadal, dünyanın eski bir numarası Avustralyalı Lleyton Hewitt'i 6-3, 6-1 ve 7-6'lık setlerle 3-0 yendi.

Dünya sıralamasında 2 numarada yer alan ve dün 21 yaşına giren Nadal, ilk iki sette rahat götürdüğü oyunun son setinde rakibini tie-break sonucu yendi. Nadal, tie-break'te 4-2 geriye düşmesine rağmen Hewitt'i 7-5 yenerek çeyrek finalde 23 numaralı seribaşı vatandaşı Carlos Moya'nın rakibi oldu. Moya, 1998'de Roland Garros'u kazanmıştı.

Erkeklerde bir diğer çeyrek finale yükselme mücadelesinde Rus raket Igor Andreev ile Rum Marcos Bağdatis karşı karşıya geldi.

Fransa Açık'ta ilk kez çeyrek finale yükselme başarısını gösteren Andreev, ilk seti 2-6 kaybetmesine rağmen diğer setleri 6-1, 6-3 ve 6-4 kazanmasını bildi ve 6 numaralı seribaşı Sırp tenisçi Novak Djokoviç'in rakibi oldu.

Andreev, ilk turda 3 numaralı seribaşı Andy Roddick'i yenmişti.

Fransa Açık Tenis Turnuvası'na, yarın yapılacak çeyrek final karşılaşmalarıyla devam edilecek.

Çeyrek finale kalan isimler ve eşleşmeler şöyle oldu;

Erkekler

Roger Federer - Tommy Rebredo

Nikolay Davydenko - Guillermo Canas

Novak Djokoviç - Igor Andreev

Carlos Moya - Rafael Radal

Bayanlar

Justine Henin - Serena Williams

Jelena Jankoviç - Nicole Vaidisova

Ana İvanoviç - Svetlana Kuznetsova

Anna Çakvetadze - Maria Şarapova

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title