Haberler

Naci Topçuoğlu'nun Vefatı

Gaziantep Merkez İlçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Gaziantep Sanayisine Önemli Hizmetleri Bulunan Naci Topçuoğlu'nun Vefatını Büyük Bir Üzüntü ile Öğrendiğini Bildirdi.

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Gaziantep sanayisine önemli hizmetleri bulunan Naci Topçuoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendiğini bildirdi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), 1. Dönem Kurucu Meclis Başkanı, Gülsan Şirketler Grubu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topçuoğlu'nun vefatını öğrenir öğrenmez büyük bir üzüntü içerisine girdiğini belirten Başkan Özkarslı, "Gaziantep Sanayi Odası'nın kurulmasında büyük çaba gösteren ve gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük istihdamlar sağlayan merhum Naci Topçuoğlu, benim ağabeyim gibiydi. İş hayatımdaki ağabeyimi kaybettim diyebilirim. Vizyonuyla ve çalışmalarıyla Gaziantep'e ve Türkiye'ye çok önemli değerler kattı. Gaziantep iş dünyasının örnek sanayicisi, müstesna insanı Naci Topçuoğlu'nun, Gaziantep sanayisine olan katkıları ve girişimciliği hiçbir zaman unutulmayacaktır" dedi.

Merhum Naci Topçuoğlu'nun başarılı iş hayatının yanı sıra, yardımsever ve örnek kişiliği ile de hafızalardan çıkmayacağına değinen Özkarslı, "Gerçekten babacan bir insandı. Yardım sever ve aynı zamanda iş hayatındaki davranışları, tutumları ve girişimciliğiyle örnek bir insandı. Değerli ağabeyim merhum Naci Topçuoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. İş dünyasının başı sağ olsun" diye konuştu.

(OÇ-OÇ-Y) 12.05.2008 15:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title