Haberler

Myp Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz: "Meral Akşener İsminin Halk da Bir Karşılığı Yok"

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "İYİ partililer bize katılıyor.

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "İYİ partililer bize katılıyor. Koray Aydın bey buyursun gelsin. En az 25 vekille gelin ve Halil-ü Rahman İbrahim milletini mecliste temsil edin" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Yılmaz, "İYİ partililer bize katılıyor. Koray Aydın bey buyursun gelsin. En az 25 vekille gelin ve Halil-ü Rahman İbrahim milletini mecliste temsil edin" dedi.

İYİ parti içinde değerli insanların olduğunu ancak bu işin olmayacağı açık ve nettir diyen Yılmaz, "Meral Akşener isminin halk da bir karşılığı yok. Bahçeli ve MHP 'den ayrılış tamamen kaybedilen makam ve mevki sebeplidir. Bu herkes tarafından bilinmektedir. Akşener'in halkta bir karşılığı yok maalesef" ifadelerini kullandı.

2009 MHP Kongresinde adaylık sürecine girdiği süreçte de ortaya koyduğu tezlerin 2012 yılında kitaplaştığını anımsatan Yılmaz, "Bizim bir İbrahim kavgamız var dedik. Ayrımız gayrımız yok dedik. Bin yıllık kardeşlik diye bir yalana itibar edilmez dedik. Bizim kardeşlimizin temeli insanlığın yaratılış sürecinin başları olan Hz. İbrahim temellidir. Babamız birdir. 4200 yıllık Halil-ü Rahman İbrahim'in davasıdır. Böyle ayrıldık biz. Karadeniz de milleti İbrahim diyen İbrahim'in evlatları Diyarbakır da Batman da İbrahim Milletiyim diyor. Şimdi soruyorum. Trakya dan Hazar'a babası bir olan anası bir olan millete bin yıllık kardeşliği reva görenler yanıldılar. Biz biriz. Bir olmaya Halil-ü Rahman İbrahim bayrağını taşımaya birlikte devam edeceğiz. Bu nedenle MYP bu nedenle Muhafazakar Yükseliş diyoruz" dedi.

Yılmaz devamla şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca 25 yılı aşkın süredir faizlerin sıfır olduğu ülkeler de ticaret yapan ülkemi gururla temsil eden bir müteşebbisim. Bu faizleri ülkemde görünce kahroluyorum. Bugünkü muhalefet olsun iktidar olsun bu faizleri düşüremezler. Ben açık ve net söylüyorum. Tek vaadimiz var bu millete "Faizsiz Bir Türkiye" huzur içinde sevgi ve birlik halinde üretip eşit adil paylaşmak. Zengin ve refah yaşamak." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Reyiz Yılmaz Meral Akşener Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title