Haberler

    Mwc 2015: Samsung Galaxy S6 ile Htc One M9 Karşı Karşıya

    Bugün tanıtılan iki model Samsung Galaxy S6 ile HTC One M9 özellikleriyle karşı karşıya geldi.

    Emre Çetinkaya - -

    Büyük gün geldi. Samsung ve HTC yeni amiral gemisi telefonlarını MWC 2015 etkinliği kapsamında tanıttı. Bu cihazlardan Yekpare kasayla gelen HTC One M9'da, çift renk tasarım, 20 MP değerinde büyük kamera sensörü ve Snapdragon 810 yonga seti dikkat çeken özellikler. Bunun yanında cihazın yenilenen ve artık mesaj yazılabilen, oyun oynanabilen Dot View kılıfı da büyük bir artısı.


    Galaxy S6'nın ise önceki modellere göre değişen tasarımı, metal kasası, etkileyici şarj süresi ve yüksek performansı tanıtım etkinliğinde söz edilen artıları. Peki bu yeni iki cihazdan hangisi daha iyi?


    Şu anda fiyatları belli olmayan cihazlardan Galaxy S6'nın 2300 TL civarında, HTC One M9'un ise 2500 TL civarında fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.


    Aşağıdaki özelliklere göre sizin tercihiniz bu cihazlardan hangisi olurdu?





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Samsung Galaxy Samsung Htc Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500

    Yorumlar (1)

    Neriman:

    HTC One M9

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title