Haberler

Müzik Dünyasının Orijinalleri adidas Originals Kampanyası İçin Buluştu

Güncelleme:

Müzik dünyasının iki ikonu, hip hop efsanesi Run DMC ve süperstar DJ A-Trak adidas Originals'ın yeni kampanyası Unite All Originals için bir araya geldi.

Unite All Originals kampanyasının tanıtımı için bir araya gelen hip hop müziğin efsane grubu Run DMC ve kulüplerin prensi A-Trak, içinden adeta kıvılcımlar çıkan bir çalışmaya imza attı. Tüm "orijinalleri" bir araya getiren ve yeni, çağdaş bir marş olarak ortaya çıkan bu çalışma özel bir stüdyoda gerçekleştirildi.

Run DMC sık sık farklı kültürlerle bir araya geliyor ve her defasında başkalarına ilham veriyor. Rap dünyasının öncüleri, aynı zamanda ilk kez hip hop'u rock müzikle ve modayı müzikle birleştirenler olma özelliği taşıyor.

adidas Originals'ın Unite All Originals kampanyası ile, dünyanın dört bir yanındaki adidas Originals tutkunları, Run DMC ile efsanelere hayat veren interaktif bir film üzerinden buluşuyorlar. New York'ta çekilen filmde Run DMC üyeleri, adidas Originals tutkunları tarafından kontrol edilebilen interaktif bir video klipte oynuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title