Haberler

Müzeyyen Senar, İstanbul'a Getirildi

Geçirdigi Beyin Kanaması Sonucu İzmir Dokuz Eylül Ünüversitesi Nöroloji Servisinde Tedavisi Tamamlanan Ünlü Sanatcı Müzeyyen Senar, Fizik Tedavisi Görmesi İçin Maltepe Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuroğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine Getirildi.

Geçirdigi beyin kanaması sonucu İzmir Dokuz Eylül Ünüversitesi Nöroloji servisinde tedavisi tamamlanan ünlü sanatcı Müzeyyen Senar, fizik tedavisi görmesi için Maltepe Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuroğlu Fizik tedavi ve rehabilitasyon Hastanesine getirildi.

Özel donanımlı bir ambulansla karayoluyla getirilen Senar`ın yüzü ambulansantan indirildiğinde kapatılarak görüntü alınması engellendi. Vücudunun sağ tarafına felç gelen ve beyin damarlarında pıhtılaşma olan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar, İzmir`den karayolu ile İstanbul`a getirildi.

Hastane önünde kısa bir açıklama yapan Müzeyyen Senar`ın kızı Ferayye Işıl, ¨Annemin kalbinden giden bir kan pıhtısı beyine geldiğinden dolayı beyin enfaktüsü geçirdi. Bunun neticesinde sol tarafı tamamen felç. Konuşma güçlüğü var, şuuru açık, bizimle konuşuyor. İzmir`den buraya getirdik. Fizik tedavi rehabilitasyona başlanacak. En yakın zamanda eski sağlığına kavuşur¨ diye konuştu.

Uzman Dr. Ebru Korap ise, ¨Beyin kanaması sonrası gelişen kısmi felç nedeniyle Dokuz Eylül Ünüversitesi Tıp Fakültesi Hasatnesi`nde tedavi programına alınmıştır ve sonlandırılmıştır. Şuanda herhangibir hayati tehlikesinin olmaması nedeniyle taburcu edilmiştir. Bu aşamadan itibaren mevcut hastalığına bağlı gelişen fonksiyon kaybının giderilebilmesi amacıyla hastanemize sevki yapıldı. Beyin kanamasına bağlı vucudun bir yanında fonksiyon kaybı oluştu. Biz buna kısmi felç diyoruz¨ dedi.

İzmir Güzelbahçe`deki evinde rahatsızlanarak fenalaşan Müzeyyen Senar, yüksek tansiyon ve kalp ritiminde bozukluk şikayetiyle, yakınları tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırılmıştı. Yapılan ilk tetkiklerin ardından kısmi felç geçirdiği belirlenen Senar, nöroloji servisinde tedavi altına alınmıştı. 88 yaşındaki Müzeyyen Senar`ın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklanmıştı. 25 Eylül tarihinden bugüne kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title