Haberler

Müzeyyen Senar 93 Yaşında Müzeyyen Senar 93 Yaşında

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Türk Sanat Müziği'nin efsane sanatçılarından Müzeyyen Senar, 93'üncü doğum gününü, oğlu Ömer Işıl ve kızı Feraye ile kutladı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Türk Sanat Müziği'nin efsane sanatçılarından Müzeyyen Senar, 93'üncü doğum gününü, oğlu Ömer Işıl ve kızı Feraye ile kutladı. Tarkan ile Bülent Ersoy'un, Senar'a çiçek göndererek doğum gününü kutladıkları öğrenildi.

Kızı Feraye ile birlikte yaşayan Türk Sanat Müziği'nin efsane isimlerinden Müzeyyen Senar, bugün 93'üncü doğum gününü, Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki evinde kutladı. Kızı Feraye ve oğlu Ömer Işıl ile birlikte doğum gününü kutlayan Senar için Bülent Ersoy ve Tarkan'ın çiçek gönderdiği öğrenildi. Ayrıca, birçok hayranının da yine çiçek göndererek, Senar'a sevgilerini gönderdikleri öğrenildi. Doğum günüyle ilgili açıklama yapan kızı Feraye, 'Annemin sağlık durumu müsaade etmediği için eski doğum günlerini yapamıyoruz. Biraz önce doğum gününü kutladık. Ağabeyim ve ben onu çiçeklere boğduk. Ardından uyumaya çekildi. Ayrıca, sanatçı dostlarımızdan ve Bodrumlulardan evimize bugün çiçek ve sevimli hediyeler yağdı. Annem çiçekleri gördükçe çok duygulandı, ağladı. Senar'ı sevenlere gerçekten çok teşekkür ediyoruz' dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title