Haberler

Müze Tadilatı Sırasında Çıkan Yangın Korkuttu

Müze tadilatı sırasında çıkan yangın korkuttuKONYA - Konya'da bir müzede yapılan tadilat sırasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürülürken, dumandan etkilenen 1 işçi, hastaneye kaldırıldı.

Müze tadilatı sırasında çıkan yangın korkuttu

KONYA - Konya'da bir müzede yapılan tadilat sırasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürülürken, dumandan etkilenen 1 işçi, hastaneye kaldırıldı.

Yangın, saat 12.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Kerimler Caddesi üzerinde bulunan Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi'nin bodrum katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce tadilata alınan müzenin bodrum katında tadilatta kullanılan malzemelerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Müzedeki çalışanların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği sırada tadilatta çalışan Muzaffer G. dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınırken, Muzaffer G. ise ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İtfaiye Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title