Haberler

Mutur, Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, İbrahim Mutur, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, İbrahim Mutur, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Adaylık açıklamasında Mutur,"7 Ocak 2018 pazar günü yapılacak olan esnaf ve sanatkarlar odası seçimine ilk günkü heyecanımızla adayız .Şehitler diyarı Çanakkale ilinin en büyük ilçesi olan Biga, esnaf ve sanatkarıyla, sanayisi ile, tarım ve hayvancılığı, üniversitesi ile, çağdaş yaşamı destekleyen farklı kültürlerin, bir arada kardeşçe yaşadığı, güney Marmara'nın en şirin ilçesidir. Bizlerde esnaf ve sanatkarlar olarak gelişen ve büyüyen Biga'mıza katma değer yaratmaktan onur duyuyoruz. Esnaf ve sanatkarlar, ekonominin temel taşıdır. Esnaf ve sanatkarını desteklemeyen hiç bir toplumun geleceği aydınlık olamaz. Ahilik kültüründen gelen bu geleneği yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Görev yaptığımız dört yıl boyunca, vaat ettiklerimizi, yerine getirmenin haklı gururu içerisindeyiz. Hiç bir siyasi ve ideolojik yapılanmanın içerisinde olmayan bağımsız ve bağlantısız bir oda yönetimiyiz. Biga esnaf ve sanatkarı için çıktığımız hizmet yarışında sizlerin desteğiyle odamızı daha aydınlık yarınlara taşımaya söz veriyoruz" dedi. Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Adayları ise, Mehmet Koyuncu, Ersin Erkap, Hakkı Berber, İrfan Arı, Hakan Kar, Mümin Biricik, Murat Köse, Murat Ceylan Denetleme Kurulu Asil üyeleri ise Erkan Yıldız, Hakan Çağan, Halit Yazar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Marmara Biga Politika Güncel Haberler

title