Haberler

Mutlugiller Altıncı Sayısı ile Okurları ile Buluşmaya Hazırlanıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan Mutlugiller öykü kitabının yeni sayısı çocuklarla buluşmak için gün sayıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan Mutlugiller öykü kitabının yeni sayısı çocuklarla buluşmak için gün sayıyor. Mutlugiller'in altıncı sayısı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerinin adreslerine gönderilmek üzere hazırlanıyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın çocuklara mesajı ile başlayan öykü kitabında, Süleymanpaşa Kumbağ Ortaokulu öğrencisi Beyza Aksoy'un yazdığı ve Serap Deliorman'ın çizimlerini yaptığı Mutlugiller, yine keyifli bir macera ile çocukların karşısına çıkıyor. Mutlugiller öyküleri ilgili daha önce düzenlenen yarışmada dereceye giren ilk ve ortaokul öğrencisi yazarların yayınlanan eserlerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından telif ödeniyor.

"Nelerden tasarruf yapabiliriz?"

"Nelerden Tasarruf Yapabiliriz?" başlığını taşıyan Mutlugiller çizgi roman serisinin altıncı sayısında, Ali, öğretmeninin verdiği ödevi yapabilmek için dedesi Hüsmen bey, Kiraz hanım ve annesi Sevgi hanıma nelerden tasarruf yapılabileceği ile ilgili sorular soruyor ve çok güzel bilgiler öğreniyor.

7 bini aşkın üyesi bulunan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mutlugiller öykü kitabı adreslerine ulaşmayan üyelerin Ertuğrul Mahallesi Sefa Sokak No: 6'da bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden kitaplarını ücretsiz olarak teslim alabileceği ifade edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Kumbağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title