Haberler

Mutlu Topçu: "Önemli Bir Galibiyet Aldık"

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Mutlu Topçu Kayserispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Mutlu Topçu Kayserispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Topçu şunları söyledi: "Lider Galatasaray'ın kaybettiği 3 puandan sonra bu maç bizim için ayrı bir önem taşıyordu. Bu takım 6 günde 3 zorlu mücadele verdi. Sivas'ta kar altında, 3 gün önce burada Fenerbahçe karşısında yağmur altında mücadele verdik. Futbolcu arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. Bizim için çok önemli bir galibiyet. Bundan sonra Türkiye Kupası var. Hazırlıklarımız devam edecek. 1-0'dan 2-1 öne geçirmek beni tatmin etti. İkinci yarı iyi bir mücadele gösterdik. Yorgunluğa rağmen akıllı bir oyun oynadık. Buraya gelen taraftarlara teşekkür ederim. Gelmeyen taraftarlarımızı da bekliyoruz. Biz onlarla bütün olarak şampiyon olduk. Bizim takımımız çok güçlü bir takım. Ama taraftar desteğiyle daha da güçlü hale gelecektir."

BURSASPORLU İBRAHİM: "TAKIM TARAFTAR SAYESİNDE AYAKTA DURUR"

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim maç sonrası yaptığı açıklamada, "Sezonun ilk yarısına baktığımız zaman hesapta olmayan puanlar kaybettik. İkinci yarı bunu telafi edeceğimizi biliyorduk. İçeride oynadığımız maçlar bizim için çok önemli. İyi bir mücadele oldu. Önemli olan kazanmaktı. Bunu da başardık. Devamı da gelecektir. Biz de yoğun periyot, taraftar da yoğun periyot yaşıyor. Bir takım varsa taraftarı sayesinde ayakta durur. Gelmeyenler de televizyon başında değil de burada olurlarsa daha emin adımlarla yürürüz" diye konuştu.

ROBERT PROSINECKI: "BECERİKSİZLİĞİMİZDEN YEDİĞİMİZ GOLLER OLDU"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki deplasmanda aldıkları mağlubiyeti değerlendirdi. Prosinecki maç sonrası şunları söyledi: "Maçtan önce konuştuğumuz zaman önemli olduğunu söylemiştik. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isterdik. Maça iyi başladık. Golü bulduk, ama kendi kaptırdığımız toplardan ve beceriksizliğimizden yediğimiz goller oldu. Ofsayt gerekçesiyle attığımız 2 gol verilmedi. O pozisyonları da tekrar değerlendirmek gerekiyor. Maalesef top kayıplarından yediğimiz gollerle buradan 2-1 mağlup ayrılıyoruz. Yapacağımız şey önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanmak."

BOBO: "HASTALIĞIMIZ DEVAM EDİYOR"

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Bobo ise maç sonrası şöyle konuştu: "Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. İyi başladık. İlk yarıda yaptığımız basit top kaybında gol yeme hastalığımız devam ediyor. Daha fazla çalışmamız gerekiyor. Kendi verdiğimiz hatalardan goller yedik. İkinci yarıda kalecinin beni düşürdüğü pozisyon kırmızı karttı. Hakem sarı kart verdi. Çalışmamız gereken çok şey var. Hala tehlike bölgesindeyiz. Alt lige düşmeme adına işin ciddiyetinin farkına varmamız gerekiyor."

(CE/RT) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Mutlu Topçu Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title