Haberler

Mutlu Çocuk, Mutlu Toplum" Projesi

Babaeski Kaymakamlığının dezavantajlı öğrenciler için yürüttüğü "Mutlu Çocuk, Mutlu Toplum" projesinin kapanış töreni düzenlendi.

Babaeski Kaymakamlığının dezavantajlı öğrenciler için yürüttüğü "Mutlu Çocuk, Mutlu Toplum" projesinin kapanış töreni düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait spor salonunda yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat, törende yaptığı konuşmada, dezavantajlı öğrencilere yönelik yürütülen projenin sona erdiğini söyledi.

Dezavantajlı guruptaki öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişmelerine destek vermek amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Tokat, sağlık, iletişim, aile planlaması ve ergenlik dönemi sorunları ile baş etme ve ailelerin madde bağımlılığı ile ilgili bilinç seviyelerini arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Tokat, projenin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Törende, halk oyunları ekibinin gösterisi, ilkokul öğrencilerden oluşan mehteran takımı ile ritim saz grubu korosu bir konser verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Babaeski Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title