Haberler

    Mutlu Bir Ev İçin Edinilmesi Gereken 5 Alışkanlık

    Güncelleme:

    Kaliteli bir yaşam alanı oluşturmak için edinilmesi gereken birkaç alışkanlık büyük önem taşıyor.

    Sürdürülebilir dekorasyon özellikleri ile donatılan ve kişisel ihtiyaçlara cevap verecek şekilde dizayn edilen evler, insan psikolojisini de olumlu etkiliyor. Üye olduğunuz yoga stüdyosuna adım attığınızda kendinizi daha dingin ve huzurlu hissettiğinizi fark ettiniz mi? Yoga stüdyosunda hissettiğiniz mutluluğu evinize kolayca taşıyabilirsiniz. Yaşam alanında farklı çözümler üretmek ve ev ortamını daha verimli kullanım özellikleri ile şekillendirmek mümkün.

    Evinizde uygulayabileceğiniz basit ipuçları ile daha huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Mutlu bir ev için edineceğiniz 5 alışkanlık ile siz de yaşam alanınızda küçük değişikliklerle büyük farklar yaratabilirsiniz.

    Ayakkabılarınızı kapıda bırakın

    Sessiz ve sakin bir ev ortamı için ayakkabılarınızı dışarıda bırakın. Evde ayakkabı giyme alışkanlığınız varsa bundan vazgeçerek daha dingin bir ortam yaratabilirsiniz. Yoga stüdyosunda kendinizi daha mutlu hissetmenizin bir nedeni de ayakkabıların bu gibi ortamlarda giyilmemesinden kaynaklanıyor. Ayakkabılarınızı dışarıda bırakarak sessizliğe hemen adım atın!

    Görünüme önem verin

    Derli toplu ve temiz bir ev sizi mutlu hissettirecektir. Evinizin görünümüne önem verin. Işık alan ve güzel bir manzara sunan evler ise yaşam alanını değerli kılan özelliklerin başında geliyor. Manzaranız ne olursa olsun tadını çıkarmaya ve bunu verimli bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Pencerenizin önüne koyacağınız bir koltuk ile manzaranızdan maksimum şekilde fayda sağlayabilirsiniz.

    Teknolojik cihazları saklayın

    Yoga stüdyolarında çalan müziğin kaynağını görmezsiniz. Shoji dekorasyon panelleri arkasında saklanan küçük bir cihaz, tüm müziği ortama yayıyor. Hoparlörler de duvarların içine yerleştirilerek odak noktasını teknolojik aletlere değil aktiviteye yönlendiriyor. Siz de bundan yola çıkarak teknolojik aletlerinizi etkili çözümlerle saklayabilir ve ev ortamınızda cihazların yarattığı görüntü kirliliğini önleyebilirsiniz.

    Bitkilere yer açın

    Bitkiler, evlerin huzurlu ortamlara dönüşmesinde önemli bir pay sahibi. Evinizi sevdiğiniz bitkilerle donatarak ortamın tazelenmesini sağlayabilir, ruh halinize olumlu katkılarını kısa sürede hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz birkaç bitki, gevşemenizi ve sakin hissetmenizi kolaylaştırabilir. Bitkilerin gücünden yararlanarak dengeli ve sıcak bir ev atmosferi yaratabilirsiniz.

    Doğallıktan vazgeçmeyin

    Yoga stüdyolarındaki; ahşap zeminler, bembeyaz duvarlar, naturel mobilyalar ve boyanmamış kumaşlar hemen dikkatinizi çekmiştir. Evinizde doğal elementlere olabildiğince yer açın. Doğal renklerde duvar boyaları ile evinizi daha konforlu kılabilirsiniz. Ahşap mobilyalar tercih ederek daha yaşanılır mekanlar oluşturabilirsiniz. Doğal kumaşlardan üretilmiş koltuk ve perdeler ise daha sıcak ve estetik ortamlar yaratmak için kullanılabilir.

    Mutlu bir ev için edinilmesi gereken 5 alışkanlık ile evinizin konforunu artırabilir ve daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Dekorasyon

    Emlak Dekorasyon Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title