Haberler

Mutlu Ailesinin Mutlu Günü

Yeni Asır Gazetesi Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Salih Mutlu, garanti uzmanı Pelin Gürsoy ile Aydın’da yapılan törenle yaşamını birleştirdi.

Yeni Asır Gazetesi Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Salih Mutlu, garanti uzmanı Pelin Gürsoy ile Aydın'da yapılan törenle yaşamını birleştirdi.

Aydın'ın tanınmış esnafı Yılmaz Mutlu ile Melek Mutlu çiftinin oğulları Salih Mutlu, geçen yıl evliliğe ilk adımını attığı Pelin Gürsoy ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah töreni Has Mahal Düğün Salonu'nda yapıldı. Düğünde nikah şahitliklerini Fulya Tan ile Hüseyin Çalık'ın yaptığı çift, birlikte ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi. Düğüne Mutlu ve Gürsoy ailelerinin yanı sıra Aydın ve İzmir'den çok sayıda davetli katıldı. Nikah sonrası ilk dansı yapan Mutlu çifti, konuklarla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title