Haberler

Mutki'de Yol Yapma Çalışmaları

Mutki Belediyesi tarafındın yıllardır tozdan ve çamurdan geçilemeyen yollara, kilitli parke taşı döşeniyor.

Mutki Belediyesi tarafındın yıllardır tozdan ve çamurdan geçilemeyen yollara, kilitli parke taşı döşeniyor.

Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, yaptığı açıklamada, yıllardır tozdan ve çamurdan geçilmeyen yollara parke taşı döşediklerini söyledi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne giden Yenimahalle'nin yolunu yaptıklarını ve yol güzergahında çevre düzenlemesi yaptıklarını ifade eden Barlak, şöyle konuştu:

"30 günlük bir çalışma sonucu mahallenin yolunu parke taşıyla kapladık. Yola 6 bin metre kare kilitli parke taşı döşendi ve çevre düzenleme çalışması yapıldı. Bu yolumuz çamur ve toz nedeniyle çevre kirliliğine oluşturuyordu. Yenimahalle'nin yolunda ve ara sokaklarında yürümek gerçekten zordu. Yolu tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarla çoğu yerde 6 metre ve üzeri genişliğe sahip yol ile çevre düzenlemeleri yaptık. Mutki halkı hizmetin en iyisine layık. Mutki'ye ve Mutki halkına yapılacak her türlü hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İlçemizin her alanda gelişmesini ve kalkınmasını sağlayarak daha güzel ve yaşanabilir bir kent oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalarda bizlere yardımcı olan herkese ve özellikle mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İmkanlar dahilinde geliştireceğimiz projelerle kısa bir sürede mahalle yollarını bitirip araç ve yaya trafiğine açacağız. "

2011 yılının Mutki için hizmet yılı olarak anılması gerektiğini dile getiren Barlak, bu yıl belediye çalışmalarının hızla devam edeceğini, yol ve çevre düzenleme çalışmalarıyla ilçenin mahalle ve sokaklarına, modern bir kimlik kazandıracaklarını kaydetti.

- BİTLİS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title