Haberler

Mutki'de Kazı Çalışmalarına Yeniden Başlandı

Metan Gazı Patlaması Olasılığı Yüzünden Sabah Saatlerinde Durdurulan Kazı Çalışmaları, Bilirkişi Tarafından Yapılan İncelemenin Ardından Öğlenden Sonra Yeniden Başlatıldı.

Metan gazı patlaması olasılığı yüzünden sabah saatlerinde durdurulan kazı çalışmaları, bilirkişi tarafından yapılan incelemenin ardından öğlenden sonra yeniden başlatıldı. Kazı çalışmaları, 2 kepçe ve 2 ekskavatör yardımıyla yürütülüyor. Geniş güvenlik önlemlerini alındığı kazı alanında Mutki Savcısı Çetin Küçet, İHD Muş Şubesi Başkanı Vedat Şengöl, Bitlis Baro Başkanı Enis Gül ve adli tıp uzmanları bulunuyor.

İLK KAZI ALANINDA YENİ BULGUYA RASTLANMADI

Bu arada, 12 kişiye ait kemeklerin bulunduğu Mutki-Kavakbaşı Karayolu üzerinde bulunan jandarma karakolu yakınındaki çöplük alanda yapılan ikinci kazı çalışması ise tamamlandı. Muş İHD Şube Başkanı Avukat Vedat Şengöl, kazı alanında bir kişinin daha bulunduğu iddiası üzerine kazı yapıldığını, ancak yapılan ikinci kazıda her hangi bir bulguya rastlanmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title