Haberler

Mütevazı Olmayacağım

Son Yıllarda Adı Meslektaşlarıyla Girdiği Polemiklerin İçinde Anılan Bengü Bu Durumdan Rahatsız. 'Oltaya Geldim' Diyen Güzel Şarkıcı 'Gezegen' Adını Verdiği Dördüncü Albümü ile Yine Gündemde..

SON YILLARDA ADI MESLEKTAŞLARIYLA GİRDİĞİ POLEMİKLERİN İÇİNDE ANILAN BENGÜ BU DURUMDAN RAHATSIZ. 'OLTAYA GELDİM' DİYEN GÜZEL ŞARKICI 'GEZEGEN' ADINI VERDİĞİ DÖRDÜNCÜ ALBÜMÜ İLE YİNE GÜNDEMDE..

* Serdar Ortaç 'Gezegen'i vermese albüm çıkartmayacakmışsınız doğru mu?

Elimde çok iyi slowlar da vardı. Mesela 'Unut Beni'yi yapan besteci Adnan Fırat'ın bir şarkısı vardı. Daha önce Ebru Gündeş'in söylediği 'Telafi'yi çok seviyordum. Onu aldık Altan Çetin'den. Ebru Gündeş gibi güçlü bir sesten sonra risk, ama kendi tarzımda söyledim ben de. Bir tane de yepyeni bir şarkı verdi Altan. Serdar da son derece sürpriz bir şekilde - aslında kendi albümüne koymayı planladığı- 'Gezegen'i verince hemen diğer şarkıları da toparladık ve albümü çıkarttık. Yoksa bekletecektim.

* Bu şarkıya çok mu güvendiniz?

Evet; 'Gezegen' bu yazın şarkısıdır! Yanlış anlaşılmasın bu snobluk değil. Eğer bu şarkıyı başkası okusaydı çok kıskanırdım. Bu konuda mütevazı olmayacağım ve artık hiç kimseyle bir tutulmak, kıyaslanmak da istemiyorum. Niye mütevazı olayım ki, arkamda sağlam bir ekip var ve süper bir albüm yaptım işte!

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title