Haberler

Müteahhitler Birliği: "Tek Parti İktidarı Ekonomik İstikrar İçin Önemli"

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Seçim Sonucunda Çıkan Tek Parti İktidarının Ekonomik İstikrar ve Mali Disiplinin Devamı İçin Önemli Olduğunu Söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, seçim sonucunda çıkan tek parti iktidarının ekonomik istikrar ve mali disiplinin devamı için önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim ve Yüksek Danışma Kurulları ortak toplantısında genel seçim sonuçları değerlendirildi. Değerlendirme ile ilgili yazılı açıklama yapan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, seçim öncesinde ve sonrasında oy kullanma sürecinin sakin geçtiğini belirterek, tatil mevsiminde olmasına rağmen sandık başına gitme oranının artmasının sevindirici olduğunu kaydetti. Seçmen iradesinin konu ile yapılan tartışmaları ve soru işaretlerini kaldırdığının altını çizen Eren, seçim sonucunda çıkan tek parti iktidarının ekonomik istikrar ve mali disiplinin devamı için önemli olduğunu söyledi. Eren, "Uluslararası ilişkiler ve ulusal çıkarlarımız açısından çok kritik bir sürecin başlangıcında oluşan bu yeni parlamento hızlı ve karalı adımlar atılması için iyi bir diyalog ve uzlaşmanın hakim olması hepimizin beklentisidir" dedi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title