Haberler

Müşterilerine İstanbul Turu Attıran Taksici: Köprü Çıkışını Kaçırmışım

Güncelleme:

Karaköy'den aldığı Suudi müşterilerini İstanbul'u dolaştırarak Sabiha Gökçen'e götüren ve hakkında dolandırıcılıktan 10 yıl hapis istenen taksici, "Köprü çıkışını kaçırdım" dedi.

İstanbul'da taksicilik yapan E.C.'ye, Karaköy'den aldığı Suudi Arabistanlı müşterilerini İstanbul turu attırarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na götürdüğü iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan taksici, "Otoyola saptıktan 1 kilometre sonra müşteriler telefonla birilerini aramaya başladı. Telefonla Taksim'de inen adamla görüştürmek istediler. O karmaşada yolun Sabiha Gökçen çıkışını kaçırdım" dedi.

MÜŞTERİYİ TAKSİMDEN ALDI

Gazete Habertürk'ten Uzay Kesmen'in haberine göre, geçen yıl eylül ayında yaşanan olayla ilgili Habertürk'e konuşan taksici, o gün müşterileri akşamüstü saat 17.00 sıralarında Karaköy'den aldığını anlattı:

"Taksim'de müşterilerden biri indi. Türkçe biliyordu. Bana, 'Sabiha Gökçen Havalimanı'na ne kadar hızlı gidebilirsin?' diye sordu. Adama 2'nci köprüyü geçtikten sonra yolda trafik olduğunu söyledim. Köprüyü geçtikten sonra Sabiha Gökçen'e 16 dakika olduğunu gösteren bir tabela olduğunu belirttim. Adam o yoldan gitmemi söyledi. 2'nci köprüyü geçince o tabeladan içeri girdik.

"ÇIKIŞI KAÇIRDIM, ONLAR GÖRDÜ KIYAMET KOPARDI..."

Otoyola saptıktan 1 kilometre sonra müşteriler telefonla birilerini aramaya başladı. Telefonla Taksim'de inen adamla görüştürmek istediler. O karmaşada yolun Sabiha Gökçen çıkışını kaçırdım. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne gittiğimizin farkında değildim. Bir baktım, köprünün 2 ayağı karşımda. Rengim attı, boncuk boncuk terlemeye başladım. Müşteriler köprüyü görünce kıyameti koparttı. Köprüye girmek zorundaydım. Yolları bilmediğim için en sonunda İkitelli'den çıktım. 2'nci köprü üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na gittim."

"ÜCRET ALMADIM, O GECE BANA ZARAR VERDİ"

Kimseyi dolandırmaya kalkmadığını söyleyen E.C., aracı Sabiha Gökçen Dış Hatlar'a çektikten sonra müşterisiyle arasında geçenleri şöyle aktardı:

"Taksim'de indirdiğim adam telefonda 'Arkadaşlarım uçağı kaçırdı, 8 bin lira para vereceksin' dedi. Bizi havalimanı karakoluna götürdüler. Taksimetre 380 lira para yazmış. Otoban ve köprü ücretleri de var. O gece bana 450 liraya patladı. Müşterilerden 1 kuruş bile almadım. Ben de Arap müşterilerden davacı oldum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sabiha Gökçen İstanbul Karaköy Taksim 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

kaya:

ah bu taksiciler . . . sen nasıl olurda hergün gittiğin yolu bilemezsin

9
0
yanıtYanıtla
..:

sözlerinde samimiyse şöförün tek suçu dikkatsizliği istenilen bedel ise diğer suçlara göre yüksek adam hırsızlık yapıyor, adam yaralıyor serbest bırakıyorlar bumu adelet ?nerde terazisi?gülüyorum bu adalet anlayışına kurmuşlar bir bozuk düzen milleti mağdur ediyor

1
5
yanıtYanıtla
yorumcu:

yersen!

4
0
yanıtYanıtla
çarşı61:

Eğer para almadıysa şöför haklı. Arabı atın içeri

2
1
yanıtYanıtla
murat:

10 yıl az olur buna , örnek olması için en az 50 yıl yesin ki taksicilere örnek olsun

2
0
yanıtYanıtla
bozkurt2:

hadii burdan yak doğru söylüyorsa. hakim olmak da ne zormuş.

1
1
yanıtYanıtla
Zirto:

Yalancı namussuz

1
1
yanıtYanıtla
Zirto:

Bir seferind3 otogardan beylikdüzüne taksiyle gelmiştim. Taksici paramı çalmıştı.

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

taksilerde kilometreye göre değil gideceği yere göre para belirlensin ozaman biran evvel ulaştırırlar

0
1
yanıtYanıtla
Uygurlu:

Taksiciler dunyanin her yerinde ayni. Durustlerinde yaninda az da olsa boyke haramzadelerde var maalesef. Turist ilk ve son parasini taksiciye veriyor. Buradaki ulkemize biraktigi hirsiz damgasi hem bir sonraki turisti kacirtiyor hemde kendi kazancini.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title