Haberler

Mustafakemalpaşa'da Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi de Yaralandı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam 18.00 sıralarında Bursa-İzmir karayolu Tatkavaklı beldesi sapağında meydana geldi. Bursa'dan Balıkesir istikametine seyreden Derya Güler'in kullandığı 16 RH 373 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeritte şarampole yuvarlandı. 60 metre süreklenip takla atan araçta bulunan Recep Güler (50) olay yerinde, sürücü Derya Güler (23) ise kaldırıldığı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada araç içinde kalan Hanife (48), Aslı Gül (22) ve Ergin Can Güler (19) de arama kurtarma ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkartıldı. İlçe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(AHT-İRF-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title