Haberler

Mustafa Taşar Hayatını Kaybetti (2)

Bayram Trafiği Bugün Bir Siyasetçinin Daha Hayatını Kaybetmesine Neden Oldu. Anap Kurucularından Eski Bakan Mustafa Taşar Afyon-ankara Yolunda Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti.

Mustafa Taşar geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Anavatan Partisi kurucularından olan eski bakan Mustafa Taşar, kullandığı aracın kaygan zemin nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Taşar'ın yönetimindeki 06 YKJ 22 plakalı otomobil, Afyonkarahisar Çevre Yolu Köprülü Kavşağı'nda virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada, Mustafa Taşar olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan eşi Gülderen Taşar, kızı Gonca Taşar ve yeğeni Efe Taşar yaralı olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Taşar'ın eşinin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken kızı Gonca Taşar'ın şuurunun kapalı olduğu ve Beyin Cerrahisi servisinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Taşar'ın yeğeni Efe Taşar ise ayakta tedavi ediliyor.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title