Haberler

"Mustafa Sandal ile Para Nedeniyle Boşanacaklar" İddiası Emina'yı Çıldırttı

Güncelleme:

Herkesin örnek gösterdiği çift Mustafa Sandal ve Emina'ın para nedeniyle boşanacakları konuşuluyordu. Emina, iddiaları yalanlayıp "Bir anne çocuklarını terk edebilir mi?" dedi.

Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinin ayrılık kararı almasına "Emina'nın müsrif kişiliğinin" neden olduğu yönünde çıkan haberler sonrası Emina Sandal ilk kez konuştu Sosyal medya hesabından eşi ile birlikte bir fotoğrafını paylaşan Emina Sandal uzunca bir yazı yazdı.

İşte Emina Sandal'ın o açıklaması:

"Günlerdir hakkımda çıkan yalan yanlış iddialar beni çok üzmektedir. Ben zaten yıllardır Sırbistan'da kariyeri olan biriyim. Kariyerim uğruna Türkiye'yi ve çocuklarımı terk edeceğim iddiaları doğru değildir..."

"BİR ANNE ÇOCUKLARINI TERK EDEBİLİR Mİ?"

"Bir anne çocuklarını terk edebilir mi? Ben Sırbistan'da çalışıyorum,zaten uzun yıllardır işimden ötürü Türkiye ve yurtdışına gidip geliyorum,Türkiye'de ailemle yaşıyorum. Çocuklarım nerede mutluysa bir anne olarak bende orada olmaya devam edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti'nin pasaportunu taşıyorum, iki vatanım var ve bununla gurur duyuyorum."

"PARA YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER" SÖYLENTİSİNİ YALANLADI

"Bugün tekrardan hakımda çıkan 'Para yüzünden kavga ettiler' söylentisi külliyen, benimle alakalı çoğu haberlerden biri gibi,yalan! Bir de bir kadının dekorasyon sevmesi ve yuvayı güzel yapması boşanma nedeni nerede oldu, ne zaman suç olmaya başladı? Merak ediyorumki sonradan çıkacak olan haberler benim spor yapmam mı olacak...

Evet ben yıllardır ülkemde bir pop yıldızıyım ama unutulmasın ki, ben bir kadınım, anneyim. Herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum.

İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir...Kimseyi de ilgilendirmez. Aramızdaki tek muhabbet müzik, güzelik ve aşk olsun... Çünkü sonuçta hepimiz zorluklarla kendimiz mücadele ediyoruz. Bari güzel şeyler paylaşalım."

'ÜZÜLÜYORUM YIPRANIYORUM'

"Bu tür açıklamaları hayatımda yapmadım, yapmaktan da hoşlanmıyorum... Ama bunu ilk ve son vurgulayacağım...
Benim tek medyam kendi Instagram sayfam. Burada açıklamadıkça hiçbir suçlamaya inanmamanızı rica ediyorum. Üzülüyorum, yıpranıyorum! Hepinizden anlayış ve saygı rica ediyorum. Benim sizlere saygı duyduğum gibi... Sevgilerimle.."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Sezen:

Cok harcama cok zarar demek. Evliligini ve cocuklarini dusunmelisin paradan şandan şöhretden kariyerden daha onemli cocuklarina daha iyi gelecek sunmalisin

2
6
yanıtYanıtla
........:

Bu konuyla alakalı veya buna benzer haberleri istemiyoruz

2
1
yanıtYanıtla
Sezen:

Istemiyosan haber sayfasina bakicaksin buraya degil.magazin haberlerinde ekonomi anlatmiyacak herhalde sana. Nedir bu hava yani. Okuyosun ve kendini yorup yorumda yaziyosun

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title