Haberler

Mustafa Reşit Akçay, Forvet İstiyor

49. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Devrim Sağıroğlu Dörtlü Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaşan Osmanlıspor’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, forvet bölgesine yapacakları transferin kendilerini daha iyi hale getireceğini söyledi.

49. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Devrim Sağıroğlu Dörtlü Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaşan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, forvet bölgesine yapacakları transferin kendilerini daha iyi hale getireceğini söyledi.

49. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Devrim Sağıroğlu Dörtlü Futbol Turnuvası'nda Gençlerbirliği-Osmanlıspor arasında oynanan maç sonrası her iki takımın teknik direktörleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kendilerini gecenin şanslı tarafı olarak gördüklerini ifade ederek, "Düşündüklerimizin büyük bir bölümünü yapabildik ancak maçın son bölümlerinde biraz konsantrasyonla ilgili zaafiyetimiz oldu. Ama bu her takımın yaşayacağı sorunlar. Çözeceğiz, hafta içerisinde eksikliklerimizle ilgili çalışmalar yapacağız. Sanıyorum Kayserispor müsabakasına çok daha iyi hazırlanmış olarak çıkacağız" dedi.

"O BÖLGEYLE İLGİLİ BİR OYUNCU ALABİLİRSEK SANIYORUM BİZİM İÇİN İYİ OLACAK"

Kayserispor karşısında cezalı olduğu için forma giyemeyecek olan Webo hakkında Akçay, "Webo'nun varlığı bizim yanımızda olacak. O bölgeyle ilgili transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. O bölgeyle ilgili bir oyuncu alabilirsek sanıyorum bizim için iyi olacak. Ama olmasa da mevcut oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

BAXTER: "TAKIMIM SON DAKİKALARDA MÜTHİŞ BİR KARAKTER GÖSTERDİ"

Maçın çok mücadeleci geçtiğine dikkat çeken Gençlerbirliği Teknik Direktörü Stuart Baxter, "Daha iyi oynayabilirdik ama özellikle son dakikalarda müthiş bir karakter gösterdi takımım. Penaltılarda biliyorsunuz geçen yarı finalde penaltıları geçti ama şimdi penaltılarda kazanamadık. Maalesef bir şey yapamıyorsunuz. Bu turnuva yeni bir teknik direktör olarak rakiplerimizi daha iyi tanımak için çok güzel oldu. Rakiplerimizi çok iyi tanıdım. Artık lige bakacağız" diye konuştu.

"BAŞKANLA KONUŞTUM, UFAK TEFEK RÖTUŞLAR OLABİLİR"

Ligin başlamasına bir hafta kala ideal kadrosunun kafasında oluşup oluşmadığıyla ilgili soruya Baxter, "İyi sonuçlar aldık. Kötü oynamadık ama ben 3-4 gün önce başkanla görüştüm. 2-3 tane hedef üzerinde durduk. O hedefleri yakalamak için yönetim karar verecek. Bu kadroyla da devam edebiliriz, ufak tefek rötuşlar da olabilir" yanıtını verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Reşit Akçay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title