Haberler

Mustafa Hilmi Dülger Akyurt Belediyesini Ziyaret Etti.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde memleketi Kilis'ten milletvekili seçilen eski Akyurt Kaymakamı Mustafa Hilmi Dülger, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş'ı ziyaret etti.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde  memleketi Kilis'ten milletvekili seçilen eski Akyurt Kaymakamı Mustafa Hilmi Dülger, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş'ı ziyaret etti.

Dülger, ziyarette yaptığı konuşmada, Akyurt'ta gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını söyledi.

Akyurtlu vatandaşların kendisini unutmadığını gördüğünü belirten Dülger, "Akyurt da bizim unutamadığımız bir ilçe. Bana gösterilen ilgiye teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise Dülger'in görev yaptığı sürede Akyurtlular tarafından çok sevildiğini anlatarak, "Seçimler ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Eski kaymakamımızı mecliste görmek bizler için büyük bir sevinç kaynağıdır" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener ve Akyurt Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Mümtaz Şimşek de ziyarette hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Kasım Gültekin Akyurt Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title