Haberler

Mustafa Esgin, Hasanağa TOKİ Sakinleri ile Buluştu

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mustafa Esgin, Hasanağa TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mustafa Esgin, Hasanağa TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Nilüfer ilçesinin mahallesini gezerek problemleri yerinde inceleyen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mustafa Esgin, Hasanağa TOKİ'de bulunan Kızılcıklı mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Yaklaşık 10 binden fazla nüfusu bulunan Hasanağa TOKİ'nin problemlerini dinleyen Esgin, "Hasanağa bölgesi Nilüfer ilçemizin nüfus ve konut anlamında en hızlı gelişen bölgelerimizin başında geliyor. Bugün 10 binden fazla vatandaşımız burada yaşıyor. Nilüfer Belediyesi'nin hizmetlerini burada yaşayan halkımız çok yakında görecektir" dedi.

Nilüfer Belediyesi'nin sadece çöpleri toplandığını ifade eden bir vatandaş, "Nilüfer Belediyesi hizmet olarak sadece çöpümüzü alıyor. Sosyal donatı alanlarımız, sağlık hizmeti alabileceğimiz, belediye imkanlarından faydalanabileceğimiz bir yerimiz yok. Eksikliklerimiz büyük. Talep ettiğimizde sizin kendi imkanlarınız var deniyor. Bize hizmet getirmeyen belediye sadece ışıklı led ekranlar ve bilbordlarla reklam yapıyor" dedi.

Bunun üzerine Esgin, "Halka mal olmayan hiçbir hizmetin, hiçbir projenin yanında olmayacağız. Problemlerinize çözüm olabilecek hizmetleri hayata geçirmek için çalışmalar yapıyoruz. Hasanağa'nın sıkıntılarının çaresi var. Halka yakın, halkın yanında olursanız her sıkıntının da çaresini bulursunuz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Hasanağa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title