Haberler

Mustafa Denizli: "Tercih Hatalarımızın Fazla Olduğu Bir Oyun Oynadık"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Yeni Malatyaspor maçı sonrası zorlu bir deplasmanda oynadıklarını belirterek, puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmada her iki tarafından birçok gol pozisyonuna girdiğini belirten başarılı teknik adam, futbol adına hataları bol olan bir akşam yaşadıklarını ifade etti.

Denizli, 2-1 kaybettikleri Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Tercih hatalarımızın hem ofansif hem de defansif anlamda biraz fazla olduğu bir oyun oynadık. Her maçta rakibimizden daha fazla mücadele ortaya koymamıza, koşmamıza rağmen bunların çok fazla doğru yapılmadığı müddetçe bir değeri olmadığını görüyoruz" şeklinde konuştu.

Hakemlerle ilgili asla olumsuz bir şey konuşmadığını da ifade eden Denizli, şunları söyledi:

"Hala da konuşmam mümkün değil çünkü camiada görev yapanların son derece düzgün olduklarını biliyorum. Ama futbolun ruhu denilen bir hadise vardır. Türkiye'de futbol niye seyredilmiyor, az seyrediliyor veya zevk alınmıyor? Futbol akıcılığı olduğu zaman seyredilen, zevk alınan bir oyun. Eğer bir oyun ister Malatya'da olsun, ister Kasımpaşa'da, ister daha başka şehirlerde olsun bu kadar durursa bundan ne oynayan ne de seyreden keyif almaz. Hakemler bu manada evet son derece dürüstler ama cesur değiller. Futbolun kurallarını yerine getirmiyorlar. Bir oyun eğer 10 dakika futbolcu yerde yatıyorsa, buna ilk tepki gösterecek olan yetkili birim hakem. Bu kadar müsaade edildiği zaman bir futbolcunun tedavisi için 4 dakika harcanıyorsa, bu 5-6 kez tekrarlanıyorsa, burada inisiyatif kullanmayanların futbol adına artı puan katmaları asla mümkün değildir. Zaten katamıyoruz. Futbolun zevkle oynandığı, seyredildiği ülkelerde en önemli faktör hakemlerdir. Futbolun akıcılığını sürekli sağlaması lazım. Bu kadar duran oyunda ne kazanan ne de kaybeden açıkçası pek keyif alır diye düşünmüyorum. Ben şahsen öyle düşünüyorum. Benim yıllardır başında bulunduğum takımlar önde de arkada da olsak bu tür şeylere asla tenezzül etmezler. Zaten göremezsiniz. Topun oyuna geç sokulması, kale ve taç atışında vakit geçirmeler, yerde yatmalar bizim adımıza üzüntü verici. Ülke futbolu adına üzüntü verici. Bunu sadece burada mı hayır her yerde yaşıyoruz. Buna müsaade ettiğimiz müddetçe de futbolun seyredilme keyfi, değeri ve sayısı da düşer. Malatyaspor'u da ayrıca tebrik ediyorum. Onlarında bizimde birçok pozisyonumuz var. Direkten dönen toplarımız var. En fazla üzerinde çalıştığımız korner atışlarından 2 tane gol yedik. Kendi hatamızı ortaya koymadan bunları söylüyoruz değil, bizde neticede futbol adına hataları bol olan bir akşam yaşadık ve kaybettik." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Malatyaspor Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title