Haberler

Mustafa Denizli: Kurallar Tekrarlanmayı Gerektiriyorsa, Çıkar Oynarız

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadında Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin gollerini 44'te Roman Neustadter ve 45+3. dakikada Özgür Çek kendi kalesine atarken, Kasımpaşa'nın gollerini 22 ve 54'te Mbaye Diagne kaydetti.

"HAKEMLERE GÜVENİMİZ TAM"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli maç sonunda şu ifadeleri kullandı: "Penaltıdan sonraki golün verilmemesi hakem kuralıyla ilgili hadise. Hocaya sordum içeride önümde olan bir pozisyonu, sanki faul değil gibi. Faul deyince sarılıp teşekkür ettik, olabilir. Çalınan düdükler hakemlerle ilgili düşüncemizi değiştirmez, güvenimiz tam. Puan kaybetsek de güvenimiz tam."

"ÇIKAR OYNARIZ"

Kurallar tekrarlanmayı gerektiriyorsa, tabii ki çıkar oynarız. Tam emin değilim, kaleciden dönen toptan sonra kazandığın golde vuruştan evvel ihlal varsa, kural bu dediler. Ben hakem değilim ama."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

galatasaralılar pendik:

denizli çok ağladığın zamanlar oldu tel örgülerin arkasından çok maç seyrettin bu yalakalık ne şimdi kasım paşayı cittiye almıyorlar ireli de görürüz hallini ama sizin kasım paşalı başkannınız var sarayda yağ çekmene gerek yok

10
4
yanıtYanıtla
Türkçe''yi katledenlerde bugün!:

kardeş biraz Türkçe mi çalışsan sen önce acaba?

yanıt3
yanıt0
VUGATTİ BEYRON:

Hakemlere tek laf diyemezsiniz , çünkü siz Galatasaray''ın karşısında hakemlerin yanında oldunuz. . . Bundan sonra herşey müstehak. . .

9
4
yanıtYanıtla
barut:

penaltı sen kullanıyorsun senin oyuncun içeri giriyor harun penaltıyı kurtarmış senin futbolcun ihlal yapmış uefanın bu kuralı kim ihlal ediyorsa ceza ona verilmeli

3
6
yanıtYanıtla
ATEŞ:

FARK ETMİYORKİ KİMİN OYUNCUSU GİRERSE GİRSİN TEKRAR ETTİRMEK ZORUNDA VARA BAKIYORSAN Kİ BAKTI VAR KUŞLARA YANLIŞI DOĞRU YAPAR GS YE DOĞRUYU YANLIŞ YAPAR HAKKINI YER

yanıt1
yanıt0
kemancı iki kere çalar:

şu mustafa hocayı getirmedilerya fenerin başına küme düssün. ikinci ligde comolli ali başkan oynar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title