Haberler

Mustafa Denizli: Demba Ba Burak Yılmaz Kadar Koşmuyor

Güncelleme:

Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın en büyük gol umudu Demba Ba için, "Beklentileri karşılayacak düzeyde bir oyuncu değil. Burak Yılmaz kadar koşmuyor" dedi.

Beşiktaş'ın sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Beşiktaşlı Demba Ba'ya şok bir eleştiri geldi. Yayıncı kuruluş LigTV'de yorumculuk yapan tecrübeli teknik direktör ve yorumcu Mustafa Denizli Demba Ba ile ilgili flaş yorumlarda bulundu.

"DEMBA BA İYİ DEĞİL"

İşte Denizli'nin eleştirileri;

"Demba Ba'da çok büyük beklenti yaratıldı Beşiktaş taraftarı arasında. Feyenoord karşısında gösterdiği performansla bu beklentiler daha da büyüdü. Halbuki beklentiler kadar yüksek sınıfta değil. Demba Ba performansımdan memnunum diyor ama bence iyi değildi.

Kaldı ki Feyenoord takımı Beşiktaş'ın kendini test edeceği düzeyde bir takım değil. O maçlar Demba Ba'dan beklentileri oldukça fazla yükseltti.

"BURAK YILMAZ KADAR KOŞMUYOR"

Futbolcu eğer arkadaşları tarafından topla buluşamıyorsa kendisi topu almanın yollarını arar. Bunun birinci etkeni ise koşudur. Burak Yılmaz için koşmuyor diyor muyuz, hayır. Burak devamlı oyun içerisinde. Demba Ba'nın da öyle arayış içinde olması gerek. Bugün bir tane Gökhan'ın açtığı ortaya vurduğu kafa var. Bugün ben kendimden memnunum demesi kabul edilebilir değil."

"KAYIPLARI KAPATABİLİRİZ"

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Demba Ba, Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Deplasmanda aldıkları galibiyetlerin, kayıplarını kapatabileceğini kaydeden Ba, "2 puan daha kaybettik, bu bir gerçek. Ama 2 deplasman maçını kazandık ve ortalamaya vurduğumuzda bu 2 puan eder. 2 puan, şampiyonluk ritmi yakalamak isteyen bir takım için bir bir ortalama. Ama şu bir gerçek, iç sahada kayıplarımızı minimuma indirmemiz gerekiyor" dedi.

"PERFORMANSIMDAN MEMNUNUM"

Performansından memnun olduğunu söyleyen golcü, "Antrenmanlarda sıkı çalışıyorum. Mümkün olduğunda performansımı yukarıya çekmeye çalışıyorum. Katkı ve gayret sadece gol ile değerlendirilmemeli. Gayret gösterdim, bugünkü performansımdan memnunum" diye konuştu.

"STAT GERÇEKTEN UZAK"

Olimpiyat Stadı'nın kendilerine avantaj getirmediğini vurgulayan Senegalli, "Şurası kesin ki burada garip koşullarda oynuyoruz. Her takım ev sahibi olarak avantajlarını kullanıyorlar, ancak biz kullanamıyoruz. Stat gerçekten uzak. Taraftarlarımıza da bir şey söyleyemiyorum. Beşiktaş'ı baz alalım, semtten buraya kadar çok uzak bir yol var. Umarım zemini iyileştirmek için yetkililer bir şeyler yaparlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Burak Yılmaz Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title