Haberler

Mustafa'dan Boşanmaya Hazırlanan Emina Sandal, Kızlık Soyadını Kullanmaya Başladı

Mustafa Sandal'dan boşanacağını açıklayan Emina Sandal, sosyal medyada kızlık soyadını kullanmaya başladı. Emina'nın bu hareketi "Mustafa'yı kafasında bitirmiş" şeklinde yorumlandı.

Geçtiğimiz günlerde 14 yıllık birlikteliklerini sonlandırma kararı alan Mustafa Sandal ve Emina Sandal ayrılığı ortak basın açıklamasıyla duyurmuştu.

EMİNA SANDAL CEPHESİNDE SÜRPRİZ

Henüz mahkemeye başvurmayan ikilinin önümüzdeki günlerde boşanacağı konuşulurken, Emina Sandal tarafından sürpriz bir gelişme yaşandı.

Mustafa'dan Boşanmaya Hazırlanan Emina Sandal, Kızlık Soyadını Kullanmaya Başladı

KIZLIK SOYADINI KULLANMAYA BAŞLADI

Emina Sandal işi resmiyete dökmeden dökmeden bekârlığını ilan etti. Önce sosyal medya hesaplarından 'Sandal' soyadını silip 'Jahovic' yaptı, ardından da oğlu Yavuz'un yaş günü için hazırladığı davetiyede yine kızlık soyadını kullandı.

"KAFASINDA BİTİRMİŞ"

Emina Jahovic'in bu hareketi 'Emina, Mustafa'yı kafasında bitirmiş' yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

TÜRKÜN GÜCÜ:

iyide bizeneeeeeeeeeeeeeeee

11
1
yanıtYanıtla
Aslı:

EMİNA HANIM GİBİ GÜZEL ÜNLÜ VE PARASI OLAN BİRİ NŞYE EVLENİR ÇOCUĞA KARIŞIR ANLAMIYORUM. KAPINDA ERKEKLER SIRADA ELİNİ SALLASAN 150 Sİ HAZIR PARAN VAR HAYATI YAŞA. BİR ERKEĞE BAĞLANMATYA DEĞMEZ BU KISA HAYAT.

0
11
yanıtYanıtla
rockafeller:

senin zihniyetindekiler yüzünden dünya böyle tulum peyniri

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın....:

ülkecek bunu bekliyoruk zaten ne kadar luzumsuz haberler yapıyorsunuz o kadar gündem haberi varken bize ne eminadan veya mustafadan.

11
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Her kim bosanacaksa çocuktan önce bosansin yada çocuk varsa çocuk için bosanmasin, kim önemli sen mi çocuk mu???

5
4
yanıtYanıtla
selin:

tabikide ''sen'' sen iyi olucaksin ki cocuguna iyi bir ebebeyin olucaksin :) bu devirde evlilik tabiki de yurumez parayla zenginlikle alakasi yok sadece erkeklerimiz malesef terbiye yoksunu ! ama devir deyisti artik kadinlarda erkekler kadar calisiyo erkekler kadar magis aliyo arti bide ev isi coluk cocuk . . .

yanıt0
yanıt0
hasan:

hadi ülkene, uzaaaaa. . .

7
1
yanıtYanıtla
REALİST:

erkeği istemeyip boşanan boşanan kadın erkeğin soyadını istemiyor parasını neden istiyor?

6
1
yanıtYanıtla
CENK TOSUN:

ÇOK YAKIŞIYOSUNUZ DİYEN ARKADAŞ. EMİNANIN AMELİYAT OLMADAN ÖNCEKİ HALLERİNE BAKIPTA SÖYLESENE ONU :D

6
1
yanıtYanıtla
Aslı:

GÜZEL KADIN FAZLA BOŞTA KALMAZ

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title