Haberler

Mustafa Cengiz, Yönetim Listesini Tanıttı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, tekrar başkanlığa aday olduğu Olağan Seçimli Genel Kurul için yönetim listesini tanıttı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, tekrar başkanlığa aday olduğu Olağan Seçimli Genel Kurul için yönetim listesini tanıttı. Cengiz, seçim sürecinde yapılan açıklamalara da değinerek, "Bazıları boş konuşuyor. Dinliyorum boş konuşuyorlar. Edepli edebinden susar asla haksız olduğumuzdan değil" dedi.

Galatasaray'da 26 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek olan Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde adaylığını açıklayan mevcut başkan Mustafa Cengiz, yönetim listesini bir otelde düzenlediği lansman ile tanıttı. Yapılan lansmanda açıklamalarda bulunan Başkan Cengiz, az zamanda çok büyük işler yaptığını ifade ederek, "3 yılda bir yapmamız gereken bir araya gelmelerimiz bayram coşkusu içinde kutlamamamız. Seçimleri kutlamamız bizim camiamızın değerlerinden. Bizi bir araya getiren sahiplenme duygularından bir tanesi. 4 ay önce de sizi bir araya getirdik. Gönül ister ki 4 ay değil, 3 yıl sonra bir araya gelelim. Başarılarımızın devam edeceğine de inanıyorum. Sizlerin teveccühü sizlerin desteğiyle az zamanda çok işler yaptık. Bu 4 ay boyunca arkadaşlarımla birlikte bize destek verenlerle birlikte uzun yürüyüşün etkin adımlarını attık, neredeyse nefes almadık. Galatasaray için değerdi. Galatasaray taraftarı dünyanın en büyük taraftarı, en etkin taraftarı. Hepimiz aynı anda birer taraftarız. Asla kendimizi açık tribünde maaşından, harçlığından kesen taraftardan farklı görmedik, görmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Bazıları boş konuşuyor"

Başkan Cengiz, taraftar desteği ile bu başarıları yakaladıklarını anlatarak, "Bizler yağmurda, çamurda karda kilometrelerce yürüyerek, takımını destekleyen, bir işaretle Galatasaray Store'lara koşturan, ayağında ayakkabısı, belki üstünde dönecek yol parası olmayan insanların bize teslim ettiği hakkı kendi emanetimiz olarak taşıyoruz. Bizim sütümüze teslim edilen bu emaneti kendi değerlerimizde muhafaza edip koruyacağız. Taraftarımızın bize verdiği destek ile bugünlere geldik. Şampiyonluk ipini göğüsledik. Hep birlikte yaptık. Biz sizlerde o gücü görmeseydik inan edin hiçbirini başaramazdık. Bazıları boş konuşuyor. Dinliyorum boş konuşuyorlar. Edepli edebinden susar asla haksız olduğumuzdan değil. Biz 4 ayda 360 milyona yakın hasılat elde ettik. Bu hasılatı sizin gücünüzle elde ederek artıya geçtik. UEFA da aynı şekilde. Çok şükür ki Galatasaraylıyız. Bir yarış içinde bugünlere getirdik. Getirdiğimiz bugünlerde çok şükür ki şampiyon olduk. Oluşturduğunuz sinerji için, Galatasaray için zamanınızı ayırdığınız için binlerce kez teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz'in yönetim kurulu listesi ise şu şekilde:

Murat İnce

Mahmut Recevik

Okan Böke

Kaan Kançal

Ömer Cansever

Abdurrahim Albayrak

Emre Erdoğan

Dorukhan Acar

Yusuf Günay

Dilek Kutlu

Metin Karakaya

Vahapoğlu Akgün

Erol Özmandıracı

İlber Aydemir

Özgür Savaş Özüdoğru

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, programın sonunda gelecek seçimde listesinde bulunmayacak olan mevcut yöneticilere teşekkür plaketi takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title