Haberler

Mustafa Cengiz'den Rıza Kocaoğlu Açıklaması: Kötü Niyetli Yaptığına İnanmıyorum

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İzmir'de basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğu sırada oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yaşadığı diyalogla ilgili," Kötü niyetli yaptığına inanmıyorum" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, şampiyonluk kutlamalarının ardından bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu… Ligin son haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyon olan Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in stat çıkışında ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yaşadığı diyalog tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun başkan Mustafa Cengiz'in İzmir'deki Göztepe maçı sonrası yaptığı basın açıklaması sırasındaki ilginç hareketleri dikkat çekmiş ve Galatasaray taraftarından tepki görmüştü.

"ARKADAŞLA DEVRE ARASINDA TANIŞMIŞTIK"

Başkan Cengiz konuyla ilgili gelen soru üzerine; "Arkadaşla devre arasında tanışmıştık, kötü niyetle yaptığına inanmıyorum. Bu yaşımda 'Trolleme' diye bir terim öğrendim, bu konuda taraftarımıza başkanlığa olan saygısı ve tepkisiyle alakalı çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

THY Avrupa Ligi Finali'nde Real Madrid'e kaybeden Fenerbahçe ile ilgili olarak başkan Cengiz; "Fenerbahçemizin Euroleague'de şampiyon olmasını istedim olamadı. 4'lü finale kaldıkları için tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Türkiye İzmir Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Trakyalı:

BURASI İZMİR İSTANBUL DEĞİL BOŞKANIM

7
16
yanıtYanıtla
Selim:

Sarhoş densiz.

16
4
yanıtYanıtla
Batmanlı:

Şimdi gördüm inanmadım Rıza Kocaoğlu Galatasaray başkanı ni yiyecek almış resmen başkanla dalga geçmiş hatta bırakın başkanı Galatasaray camiasi ile de dalga gecmis

7
7
yanıtYanıtla
Kamil Gezgin:

İbibikler sanatçi çomarlar mevki sahibi benim yalniz ve guzel ulkem gidisat nereye.

6
5
yanıtYanıtla
Ultra aslan:

Adam gibi adam Mustafa başkan ya Rıza Kocaoğlu

1
1
yanıtYanıtla
Ultra aslan:

Bunlar sözde ünlü bir oyuncu oğlum adama olun biraz millet arkanızdan iyi konuşmuyor Aziz Yıldırım gibi bir şehir eşkiyasına denk gelirsen görürsün anyayı konyayı benden söylemesi

1
0
yanıtYanıtla
Schwuchtel fenevbahci:

Yeni hali utanma duygusunu da almanca ne kadar her şeyini ortaya çıktı bu kadar tekerlek ne zaman adam ya ben hep söylüyorum bu nedenle ki yok zaten ama kim fazla bak bende internette en yakın sttettin ne var ne de bu ürün kapanmıştır bir zahmet olmazsa olmaz bir zahmet çekmeden erişebilmesi ne kadar tekerlek tuşunu

0
0
yanıtYanıtla
AHAH:

Aliçoluğa fazla kaptırmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title