Haberler

Mustafa Cengiz'den Kulüpler Birliğine Tepki: Bizi Arasalardı Biz de İmza Atardık

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından yayımlanan bildiriye tepki göstererek, "Yazıda neden Galatasaray yok? Fikret Orman'ı aradım. Bizi arasalardı biz de imza atardık." dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın Rusya'da oynayacağı Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde, Kulüpler Birliği Vakfının hakemler Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'yla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun kararına ilişkin yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Bildiriyi internetten öğrendiklerini belirten Cengiz, "Dedikodu zannettik. Biz ülkemizi de temsil ediyoruz ancak demek ki bazılarına göre etmiyoruz. Ülkeyi temsil yolunda böyle bir olay bizi çok şaşırttı." diye konuştu.Anadolu takımları dahil tüm takımların haklarını savunduklarını anlatan Cengiz, "Biz VAR'a karşı çıktık. Hakemlerin kurallara uygun olmasını istedik. Diğer takımların da lehine. Bizim taleplerimiz net." ifadelerini kullandı.

"FİKRET ORMAN'I ARADIM"

Yazıyı okuduklarında şaşırdıklarını dile getiren Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yazıda neden Galatasaray yok? Fikret Orman'ı aradım. Kendisinin bu konudan haberi olmadığını söyledi. Başkan vekillerini aradım, onların da haberi yok. Anadolu kulüpleri için yazıldığını söylediler. Bu deklarasyon, Galatasaray'a karşı değildir dediler. Bizi arasalardı biz de imza atardık. O bildirideki bir çok şeye biz de katılıyoruz. Ali Dürüst'ün eylemleriyle ilgili hiçbir ilgimiz olmadığı gibi, onaylamıyoruz da. Öyle sinsi bir dil kullanılmış ki.. Kulüpler Birliği, geçen hafta bir Anadolu kulübünün bir gün kala oynayacağı stat değiştirildiğinde neden sesini çıkarmadı?"

"KAÇMAKTAN, KOVALAMAYA VAKİT BULAMIYORUZ"

Mustafa Cengiz, bazı Anadolu kulüp başkanlarının, Kulüpler Birliği yöneticileri tarafından baskı gördüklerini aktardıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Schalke 04 maçında da yine aynı duruma düşmüştük. Tüm camianın dikkati buna yöneldi. Üzülüyorum. Bir kader gibi bulunduğumuz coğrafyada ulus olarak mücadele ediyoruz. Spor bir araç. VAR görüşmelerini istedik ama sonuç yok. Başka ülkelerde olurken tereddüt neden, bilemiyorum. Kaçmaktan, kovalamaya vakit bulamıyoruz. Yine sevk edildim. Hükmü önceden verilmiş kararların savunulmasının olmadığına inanıyorum."

Kaynak: AA / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Mustafa Cengiz Halis Özkahya Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

sus ula sus sen daha susmayacakmisin sus kimsenin umrunda deyil senin dusundugun

7
4
yanıtYanıtla
GFB:

Hakemlerle şampiyon olurken, Ulusoy döneminde şikelerle şampiyon olurken, 5 atmanız gerektiğinde 6 atarken iyiydi değil mi ? Cinconlar sizi

4
5
yanıtYanıtla
gs 1905:

sen once git katıkına bak zubuk iknci lige duseceksınbız

yanıt1
yanıt2
KSK Lİ MESUT:

Türkiye kulüpler birliği orası. Siz ingiliz fransız kırması bir klüpsünüz. Sizi niye çağırsınlar ki...

4
4
yanıtYanıtla
baya:

göndersinler sizi fransada oynayın. fransa takımı

4
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SİZDE KAPIKULEYİ ÇIKIN YADA DENİZDEN EGE NİN KARŞI YAKASINA GEÇİP YUNAN LİGİNDE OYNAYIN. PAPAZIN ÇAYIRINDA DÜNYAYA GELEN RUM TAKIMIYDINIZ YA.

yanıt4
yanıt2
Adınızı Yazın:

dursun özbek in kurduğu takımla şampiyon oldun sen ne yaptın abdürraim albayrakla şakbanlıktantan başka koskoca bir hiiçç

5
3
yanıtYanıtla
Uruz:

HİMMETSPOR KULÜBÜ GALATASARAY ÖNCE DERŞN GALATASARAY KİM ONU AÇIKLASIN KAMUOYU BİLGİLENSİN DEVLETE ABA ALTINDAN SOPA GMSTERMEK KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR

6
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

LAN UYUZ NE BİLİYON AÇIKLA VARSA BİLDİKLERİNİ YARDIMCI OL KAMU OYUNA. RUM BOZMALARI SUYUN YÜZÜNE ÇIKIYOR.

yanıt1
yanıt1
Sabri Reis:

Fb Maçı Sonrası Hocan Fatih Kamera karşısına Salya sümük çıkıpda Kendi beceriksizliğini ört bas etmek için Hakemin Yanlış taç kararından ötürü zaten TFF olan kinini kusmasına bir şey deme, Hocayı uyarıpda sen sadece Futbolcu ve maçlarınla ilgilen deseydin iş buraya gelmezdi. Fatih terim Senden de, TFF dan da daha büyük olduğunu düşündüğü için bence işler buraya geldi

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title