Haberler
Güncelleme:

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a sert yanıt: Edebim müsaade etmez

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un sözlerine yanıt verdi. Mustafa Cengiz, "Oyun oynanırken kural değiştirilmez sözünden neden sadece Fenerbahçe kulübünün başkanı rahatsız oluyor?" diyerek sert bir şekilde yanıtladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (80)

FİRTİNA:

BAŞKAN DEDİĞİN BU ŞEKİLDE OLUR HELAL OLSUN MUSTAFA BEY ALİ KOÇUN ELİNE VERMİŞSİNİZ

87
47
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Pensilvanyaspor başkanı konuşmuş. Koç damaranıza basınca kuyruk acınız başlamış. Spor da yapılan bütün uygunsuz hareketleri siz başlatıyorsunuz. Sonra sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun. Hakan arif ismail kimde oynadı. Uefa kupası amerikaya niye gitti. Ankaragücü 8 makatya ya araba. Orayı çekme burayı çek cumhurbaşkanı yuhalamak daha neler neler

41
86
yanıtYanıtla
...:

Şu yazdıkların nasıl bir kafa olduğunu gösteriyor!!Seni karşıma alıp 2 kelime etmem rezilsin cahilsin!!!

yanıt21
yanıt15
fgjhmg:

terbiyesiz

yanıt17
yanıt11
Kadıköy:

İşinize gelmeyince cahil terbiyesiz dimi. Hangi birinde yanlışlık var araştır öyle gel. Bunlar hep manşet olmuş bilgiler. Yalan yok bizde.

yanıt0
yanıt0
SAZAN SARMALI 0101...:

SİZ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKMISINIZ EZİKLER PARANIZ YOKKİ TRANSFER YAPMAYA SİZEDE BİR ROBİN HOOD LAZIM...

yanıt2
yanıt2
Şakacı kadıyöy:

Siz zaten Ak Süt gibi bir takımsınız.

yanıt1
yanıt2
gsx:

güzel bi cevap vermiş başkan tebrik ediyorum

65
30
yanıtYanıtla
cimbomlu:

ÖYLE ÖLMEZ FÜZE ATSAYDIN BAŞKAN :))

38
16
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

2011 de malum suç çetesi Fenerbahçe''nin hesabını görmeye çalışırken alkış tutanlar, dilini tutup oturanlar ya da koşa koşa UEFA ya gammazlamaya gidenleri unutmadık. Efendi; o gün Türk futboluna ve Fenerbahçe''ye korkunç bir darbe yapılmıştı. Bir de kalkmış statü değiştirdiler diyor. Ne basit bir düşünüştür be. Söylediğine inanıyor musun sen. Bir kere de düşünerek konuş!

30
24
yanıtYanıtla
SABAHA ÇOK VAR:

Fenere iftira atılmadı ki.fenerin şikesi ifşa edildi.3 yıl Avrupa’dan men edildiniz UEFA ve cas kararıyla.

yanıt1
yanıt4
ANKARAGÜCÜ:

Şikebahçeli :) 2010 11 ŞAMPİYONU TRABZONSPORDUR ! Allahın ağlak bebeleri sizi

yanıt2
yanıt7
Civcivleri susturan:

Zaten feneve darbe yapildi dusuncesi senin nekadar basit bi insan oldugunu gosteriyor. Kendinizi boyle yalanlarla avutun siz. Su an nasil olsa ekmeginize yag surenler cok. Onlar kayboldumu ne yapacaksiniz cok merak ediyorum. Sikeci camianin insani nasil olurki zaten. Baska bisey beklemiyodum

yanıt3
yanıt7
adnan:

hadı ordan pis şikeci

yanıt7
yanıt5
MEMET33:

SEN BÖYLEMİ GÖNLÜNÜ AVUTUYORSUN, ŞİKE VAR VE KUMPAS YAPILDIĞINDAN ORTAYA ÇIKTI, KUMPAS OLMASI ŞİKE YOK ANLAMINA GELMİYOR Kİ ONU YAPAN BAŞINIZDAKİDE İTİRAF ETTİ VE SONRA SAHAYA YANSIMADI GİBİ SAÇMA BİR KARAR VE SPOR YASASI EKLENTİSİYLE YIRTMIŞTINIZ. YANİ KUMPASLA YIRTARAK BU DARBECİLERİN İFŞA OLMASININ EKMEĞİNİ EN ÇOK SİZ YEDİNİZ. BOĞAZINIZDA KALSIN EMİ. UEFA-TFF VE TÜRK MAHKEMELERİ TESCİLLİ ŞİKECİLER 2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPORDUR. O KADAR.

yanıt7
yanıt11
Küçük Enişte:

Bu adam gerçekten başkan olduğuna kendini inandırabiliyor mu acaba çok merak ediyorum.

20
21
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Bu adam ciddi anlamda bunak. Bir söylediği bir söylediğini tutmuyor. TFF açıklamasına göre en az menajer ücreti biz veriyoruz diyen adam bugün şu kadar veriyoruz diyor ve TFF ''ye kulübünün yapmış olduğu resmi bildirimi inkar ediyor. O zaman resmi evrakta sahtecilik yaptığını resmen kendi ağzınla söylüyorsun. İşin ilginç yanı bu adamın dediğine inanan taraftarlar var çok yazık.

14
27
yanıtYanıtla
Fiko:

Bos bos konusmus .madem 13 milyon euro odedin neden 10 bin euro gözüküyor. Hiç merak etmedin mi. 2 senedir aklın neredeydi. Işine gelmeyince TFF şöyle böyle. Işine gelince TFF Haklı hadi ordan be.......

17
24
yanıtYanıtla
MAHMUT:

mustafa cengiz siz kayserisporu nasıl yendiniz 10 dakika uzatma mı olur

13
20
yanıtYanıtla
Armutcu:

Maçı görme organı gözünle izleseydin neden 10 dakika uzatıldığını anlardın 16 dakika uzayan maçları unutma . . . .

yanıt13
yanıt6
yaw:

niye olmasın yaw tam bitirecekken yediler napak yaw o zaman mecburen uzadı yaw bunların beceriksizliğini uzatmalara hakemlere bağlamayalım yaw

yanıt0
yanıt2
MAHMUTA SORUYORUM:

Mahmut kuralların dışına çıkılmadıkça,hak yemedikçe,dürüst ve onurlu yarıştıkça her şey olur.neden olmasın ki?şimdi ben sana soruyorum Mahmut.eğer kural gereği maçın 10 dk uzaması gerekiyorsa.yani oyun o kadar uzatılmasını gerektirecek kadar duraklamışsa neden uzamasın?cevap verir misin lütfen.ne tür beklentiler içine ve neden giriyorsunuz? Açıklar mısın?

yanıt1
yanıt0
SAMİ:

kayseriye 3 de kırmızı kart çıktı

yanıt1
yanıt0
Haydaaa:

Uzatmada 1 numara fenevdir.

yanıt1
yanıt0
SUNA:

AĞZINIZA SAĞLIK BAŞKANIM

20
11
yanıtYanıtla
Talihsiz açıklama:

O kadar yukarı bakıp okuyacağına keşke birazcık da beynini kullansaydın be sayın başkan. . .

13
18
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Yukarıdan bir şey bekliyor sanırım!

yanıt6
yanıt0
KASTAMONULU:

Aziz YILDIRIM seçimi kaybedip Ala seçilince dedikki şimdi artık futbolda kavga biter. Baktıkki bu Ali tam bir mutfak mikseri gibi ortalığı karıştırmada bir numara. Aynı trübün anarşisti gibi. Başarısızlığına kılf bulmak iç. in işi gücü galatasaraya yada Fatih TERİM e sallamak. Ama bu Aliyi getiren trübünler 2 seneye kalmaz gönderirler. Oda bunun farkında. Fener şampiyon falan olamaz. bu şımarık başında olduğu sürece futbolda anarşide bitmez. Anca ZORLU da otutrup dedikodu yaparlar.

20
11
yanıtYanıtla
The Flawless:

İkinci yarı çok çok ZORLU geçecek. nihat özdemir

yanıt1
yanıt1
MHS:

Bu çok sinsi çıktı. Aziz melek kaldı bunun yanında. Ama dediğin gibi bu da arkasına baka baka tıkıdık tıkıdık gidecek. GALATASARAY TÜRKİYEDİR.

yanıt2
yanıt2
provakatör gazetecilik:

kuşların fıtratını bozdun başkan:))

20
10
yanıtYanıtla
61:

vurdu gol oldu.

19
10
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut.:

Arsızın güçlü olduğu yerde, Haklı suçlu olurmuş. . . .

21
3
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

fb ve fikocular´a oturtmus baskan. . sen en üst mecralarla gizli toplantilar yaparsan, kural degistirtmeye calisirsan, sana da böyle giydirirler Sayin Keci :D zaten yakinda UEFA ve FIFA´dan ceza Yersin. . hadi isine amigo

14
9
yanıtYanıtla
Kukla başkan:

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Düşünsenize bir koltukta oturuyorsunuz ama o koltuğu başkası yönetiyor. . .

12
11
yanıtYanıtla
Kendini başkan sanan adam:

Kusura bakmasın da bu adamın algısı ne kadar kıtmış yaa. . . Benim aklıma gelmez diyerek işin içinden çıkılır mı. ? Adam sana belgelerle konuşmuş balıkesirsporun 7 bin 500 Euro ödediği yerde sen sadece 10 bin Euro ödemişsin. Benim aklıma gelmez demek yerine neden o kadar az olduğunu açıklarsın ya da her zaman yaptığın gibi yalan söyleyerek o meblanın yanlış olduğunu söyleyebilirsin. Senin aklına gelmediyse Abdurrahimin aklına gelir ya da sicili iyi olmayan teknik direktörünün aklına gelir.

14
8
yanıtYanıtla
s:

Keşke metnin tamamını okusaydın

yanıt1
yanıt4
KENDİNİ BAŞKAN SANAN ADAM:

Metnin tamamını okudum güzel kardeşim sıkıntı nedir biliyo musun her kulübün harcamaları doğru yazılıyorda neden galatasarayın ki yanlış yazılıyor. bu basit bir hatadır demek insanları gerizekalı yerine koymak demektir. sonnuçta TFF verileri baz alınarak kulüplere işlem yapılıyor.

yanıt8
yanıt0
BAŞKAN KENEDY:

Ne diyon la sen düdük

yanıt1
yanıt3
ERGÜN K.:

BU FENER ŞAMPİYON OLMAK İÇİN ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA BAŞLADI. GERÇİ TFF BAŞKANI VE MHK BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİKTEN SONRA İYİCE CIVITTILAR. TÜRKİYE''DE İNSANLARI FUTBOL DIŞINA İTEN TEK KULÜP FENERDİR.

12
8
yanıtYanıtla
kişi kendinden bilir:

Nasıl şampiyon olunduğunu ne güzel biliyorsunuz. . . Ali Dürüst: İstifadan geri dönüp Gs çıkarları için çalışacağım. Abdurrahim Albayrak: Var kayıtları elimizde var sene sonu hepsini açıklayacağız.

yanıt4
yanıt5
fth:

Biri gider bunak bunak konuşur biri gider moncaspor der bu adamlar takım yönetiyor işte siz düşünün ülke futbolunun geldiği noktayı

10
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bırak aliyi maliyi şimdi arda ne olacak ondan haber ver

7
12
yanıtYanıtla
GFD:

füze attın başkan adam zaten hasta oldu ipmratorun karşında bi de sen vurma mazluma :=)))))))))))

11
7
yanıtYanıtla
bennediyorum-abey:

Yahu bir şampiyonluk için ortalığı ne hale getirdiniz be. Kaç senedir şampiyon oluyorsunuz da ne oluyor. hala huzursuzluk hala ona buna sataşmalar. Gidip elin takımlarından ayarı yiyip kös kös geliyorsunuz. Aman, siz şampiyon olun, bu şartlarda olacaksak hiç olmayalım. Yeter ki huzur olsun!

9
8
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI 0101...:

DEMOGAJİ YAPMA BURASI AĞLAMA DUVARI DEĞİL.

yanıt3
yanıt6
BENNEDİYORUM-ABEY:

SAZAN SARMALI 0101. . . : Ağlayanları görüyoruz. Biz halinize güleriz ancak.

yanıt4
yanıt3
hee:

100 milyon bu da ne ki altı sıfır atıldığını düşünelim 100 lira eder. 100 liracık için kalp kırmaya değer mi yaw. not: altı sıfırı rakamla yazmadım yanlış anlaşılmalar olmasın diye

9
8
yanıtYanıtla
şampiyon:

Boş boş konuşma başkan o kural açıklandığında itiraz etmediniz lig bitip şampiyon olduktan sonra bu kural nerden çıkıyor diyorsunuz ikinci olsaydın hiç sesin çıkmayacaktı . . .

6
10
yanıtYanıtla
kastamonulu:

ettik ya la. kuralı koyan fenerin gonre üyesi değilmiydi. Sonrada şike dosyanızı yok etti.

yanıt3
yanıt3
D.paşalı:

Boş ver Başkan''ım muhatap olma, bunlar alışmış kendi çarkları dönsün diye her şeyi kendilerine göre uydurmaya, yıllarca iş dünyasında''da aynı şeyi yaptılar düzeni kendilerine kurdurup kaymağın büyüğünü hep bunlar yedi, şimdi spor dünyasında bir halt yiyemeyip başarısız olunca B planına geçti nedir o? çirkeflik , başarısız olduğu bir gerçek, Futbol''da son haftalara kadar düşme potasının çevresinde dolandılar, Basketbol''da Avrupa''yı titreten Fener''den eser kalmadı orayı da batırdı.

10
5
yanıtYanıtla
şampiyon:

Çirkeflik sizin camiayla özdeşleşen bir deyim D. PAŞALI geçen sene Başakşehir i döve döve şampiyon olduğunuzu herkes gördü.

yanıt5
yanıt8
Şampiyon Efendi..:

Başakşehir in döve döve şampiyon olmadık ama sizleri dövmüşten beter ettik. . Salak salak konuşacağına aç bi izle bakalım o maçı!!!Sağdan soldan duyduğun bilgilerle konuşma komik oluyorsun!!!

yanıt5
yanıt3
şampiyon:

Şampiyon efendi ben bütün maçları izlediğim gibi o maçı da izledim Başakşehir golü attı kulübesine saldırdın proveke ettin hakeme saldırdın döve döve aldın boşu boşuna aksini iddia etme hala inanarak konuşuyorsunuz ya siz komik oluyorsunuz.

yanıt2
yanıt2
Yazık:

Sayın başkan ''Oyun oynanırken kural değiştirilmez'' bir sözcük müdür?

10
5
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Yahu kardeş uzatma buna da şükret, bir de taklacı konuşursa görürsün o zaman sözcüğü, atasözünü, halk tabirini. . :)))

yanıt10
yanıt5
bennediyorum-abey:

''Ben de şaşırdım. Biz menajerlere 13. 6 milyon euro para ödedik, 100 milyon TL ödedik. TFF internet sitesinde yazılıp yazılmaması beni ilgilendirmiyor. Bunun TFF tarafından yayınlanmasını isteyen zaten benim''. . . . cümlesindeki çelişkiyi kim izah edebilir?

9
4
yanıtYanıtla
yuh:

yetmedi bizi sömürdüğünüz borçlarını ödettiriyolar vergimizle devlete. avrupa bu takımlar varmı cimbom fener trabzon beşiktaş vb. nerede bunlar tavuk kaz gibi yonuldular 5-0 6-0 yenilip rezil kepaze oldular bide utanmadan kavga gürültü yapıyorlar yeter be yeter yuh

6
5
yanıtYanıtla
Mert:

Buyuksun başkan

6
3
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

3
6
yanıtYanıtla
GSKOLİK:

Farkımız bu işte. herkes fenerli olabilir ama öyle herkes Galatasaraylı olamaz

yanıt3
yanıt2
fenerlibahçeli34:

Niye herkes fenerli olsun ki, o zaman fenerli olmanın bir önemi kalmaz. Bu boş bir laftır.

yanıt1
yanıt0
BOZUK SİCİL:

MUSTAFA SEN DEĞİLMİYDİN EN AZ MENAJERLİK ÜCRETİ ÖDEYEN KULÜP BİZİZ DİYEN. MASALLAR devamını oku. .

6
2
yanıtYanıtla
taklacımaklacı:

Kendi kamuoyuna ''sempatik-atılgan-karizmatik'' görünmek için şaşkın şaşkın laflar ediyor. Düşünce bütünselliği yok. Her lafa cevap verince kulübün hakkını savunduğunu zannediyor. Ama ağzından acayip laflar çıkıyor. ''İlk kanı kim akıttı, ona bakmak lazım. . '' lafını ederken de böyle saçmalamıştı. Ne kanı be, futbol oynuyoruz, efendi, futbol!

7
1
yanıtYanıtla
8tas cincon:

Siz önce menajer ücretini neden 10 bin ödediniz bi açıklayın.hani şeffafsınız ya

2
4
yanıtYanıtla
GANİMET LEVO:

Ne diyorsun 7bahçeli

yanıt0
yanıt0
imparator:

ben olsam o cümleyi kullanmazdım zaaaaaaaaa

5
1
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Hangi takımın başkanı olursanız olun gerçekten herşeyi ile bir devlet başkanı gibi bir duruşu bir konuşma tarzı var yiğidi öldür hakkını yeme derler samimi söylüyorum siyasette olsaydı tam bir lider olurdu

3
2
yanıtYanıtla
...:

kardeş yanlış yere yorum yaptın herhalde biz farklı adam mı izledik

yanıt2
yanıt1
yorumsuz:

büyük başkan :))) gelde aziz başakanı arama!!! sen varken bunlar böyle at koşturabilir miydi?

0
3
yanıtYanıtla
Fazia:

Bu adam konuşmayı bilmiyor bir de başkan olmuş :)

2
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Türkiye''nin yüz karasi bunlari tümü.

3
0
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

GALATASARAYIN BAŞINA BU KADAR DAR FİKİRLİ BİRİ GELDİĞİ İÇİN UTANÇ DUYUYORUM

3
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bir çirkef gördüm sanki. Suratında meymenet yok bunun ki sözünde olsun. Bi de başkan yapmışlar. En iyisi bu ise topuna kibrit çak.

2
1
yanıtYanıtla
Bakalım diğer sefer ne diyecek...:

Buradan Sayın Ali Koç''a sesleniyorum bence anladığın işi yap fb kulüp başkanlığını bence yürütemiyorsun Bir GS li olarak sana tavsiyem sağa sola sataşma laf atma Doğru Teknik direktör getir Ersun yenal dan hoca falan olmaz tarihte ne başarısı var kimse yokken erkenden şampiyon olmuş boş iş bunlar Madem para gücü ile başa geldin iyi hoca iyi oyuncular getir ki lig kalitesi artsın2. yarı ilk 5 te zor bitirirsiniz siz Nacizane tavsiye

2
1
yanıtYanıtla
GSLİ:

vizyon adamı ali koça bakın nelerle ugrasıyosun. hadi gülüm buralar senin yerin değil işine gücüne git hadi kuşum, hadi minik

1
1
yanıtYanıtla
ben:

ulan utanmaz gs-fb. bu ülkede şikeyi biriniz başlattınız biriniz ilerlettiniz. hiç mi utanmanız hiç mi arlanmanız hiç mi adabınız hiç mi edebiniz hiç mi Allah korkunuz yok. inşallah birgün ikinizde kahrolursunuz.

1
0
yanıtYanıtla
yasir:

Bunların hepsi taraftarlarını kandıran insanlara doğru söz söylemeyen tipler. Bunların hepsi sallamasa kulüplerimiz batmazdı. Bunlar keyif yapıyor taraftar yağmurda çamurda kendine zarar veriyor. Bitti artık taraftarlık. . .

1
0
yanıtYanıtla
Serkan:

playoff lu sezonda sezon başında alınan karara ağlayan sizler deil miydiniz? maç başlarken kurallar değiştirilmez dedik anlamadınız 1 hafta zırladınız durdunuz. Mustafa Cengiz önce aynaya bak sen yoktun o zaman siz bu işi iyi bilirsiniz.

1
0
yanıtYanıtla
SUNA:

BAŞKANIM CEVAP VERMEYE BİLE GEREK YOK BİZ 2. YARIYA ODAKLANALIM YETER :))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title