Haberler
Güncelleme:

Mustafa Cengiz: Bir günde kral olmadık, bir günde Galatasaray tahttan inmez

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "4 hafta üst üste değil, biz 14 yıl şampiyon olamayan bir kuşaktan geliyoruz. Hiçbir zaman bir günde kral olmadık, bir günde Galatasaray tahttan inmez. Düşmanı yenemeyenler birbirini yer. Özellikle camianın bugünlerde birbirine sahip çıkması, kenetlenmesi şart" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

fenerlibahçeli34:

Bir de dönüp teknik kadrondan hesap sorabilsen. Asıl cesaret bu olurdu. Ama onların başarısızlığının hesabını başkalarına yüklüyorsun. Bu nedenle devamlı ve acayip şeyler söylüyorsun. Hala düşmanlardan bahsediyorsun. Düşman filan yok çok şükür.

10
3
yanıtYanıtla
ANTİ 6S:

Kolay Mustafacım hakemlere talimatı verin geçen seneki gibi yine şampiyon olun. Rizeye 1 kırmızı 1 penaltı verildi aleyhine her şey değişti. Çirkeflikten, kaostan beslenen bu takım olay olmayınca canı sıkılıyor ya da hakemlere, TFF ye, Fenere sarıyor. Devreye keltoş hasan ve mekan basan kabadayı bozuntusu imPARAtor devreye girer yine şampiyon bunlar olur.

6
5
yanıtYanıtla
Tescilli yazı yazmış:

Senin takımın tescilli şikeciyken sen talimatla Şampiyon diye yazıyorsun PES VALLAHİ. Pişkinliğin bu kadarı ancak Fenerlide olur. Trabzonun kupasını verin. O müze dediğiniz yerde Kupalarınızın ? şikeyle alınmıştır. . Avrupada kimseye şikeyle kupa vermiyorlar. Biz R. Madridi ağlatırken bile sizi yenememişiz bir sorgula bakalım NEDEN?

yanıt3
yanıt2
ANTİGERİZEKALI:

GS nasıl koymuşsa kuyruk acınız dinmiyor arkadaş. avrupa da vuruyor ses fbeleşten geliyor. VAR GS lehine yok. ama aleyhine VAR. bunu inkar eden ya ergen fanatiktir yada akli dengesi bozuk

yanıt2
yanıt2
fenerlibahçeli34:

Daima şikayet. Hep şikayet. Burnunda Sivilce çıksa onu bunu suçlayacak. Yahu büyük kulüp başkanları biraz az konuşur

7
4
yanıtYanıtla
Dalyalı:

Deyimi ya. Sizinki konuşsun hep. Hem de elin teknikfrektörü hakkında.

yanıt6
yanıt4
MERT:

Konuşmak bir size serbest zaten.

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

senin sikayet etmedigin gun varmi acaba her yerden cikiyorsun sacma sapan ötuyorsunaynaya bak bir kerecik cik cik

9
2
yanıtYanıtla
bay b:

şike yapa yapa sahtekarlıklarala neler oldun belli

2
8
yanıtYanıtla
BEREKET TANRISI:

HALA ŞİKE MUHABBETI MI YAPIYORSUNUZ :) GUNUMUZUN ZÜĞÜRT TESELLİSİ. .

yanıt2
yanıt1
Dalyalı:

Sayın başkan siz önce şu pijama gibi deplasman formalarını bi değiştirin ya. Nedir o öyle avrupa yakasındaki gaffurun pijaması gibi. Renklerimiz ile uyuşuyormu. Gıcık oluyorum deplasman formalarına.

6
3
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Hakem hatalarından şikayet ediyorlardı. VAR geldi. Yine şikayet ediyorlar. VAR''ı denetleyen bir başka üst sistem gelse, bu sefer onu şikayet edecekler. Ne yaparsanız yapın Türk futbolunda mazeret bitmez. Çünkü asıl sorunlarla yüzleşmedikçe TFF, VAR, bunlar boş laftır. Asıl sorun Futbolumuzdaki Yönetici, Teknik adam ve futbolcuların yetersizliğidir. Durumumuz ortada. Hiç futbolda gelişmiş ülkelerde bu kadar mazeret duydunuz mu?

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hadi ordan hosaf sende sizler kimsiniz

4
4
yanıtYanıtla
zaza:

fatih terim ceza alacağını bile bile konuştu ve cezayı aldı, takımı berbat oldu, sonra da başkaları da konuşsun ceza alalım diyor resmen ve gs taraftarı bu gaza gelip takıma zarar verdiğini bile bile terimi destekliyorlar ne diyelim madem taraftar takımını düşünmüyor o zaman Allah beter etsin sizi :)

2
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

sanane olum sen git fenevine yorum yap GS nin derdi kimseyi germesin senin ne haddine bir de beddua okuyor.

yanıt0
yanıt5
Yuh:

Gene konusmus. Var kayitlari mi var yoksa elinizde?

2
2
yanıtYanıtla
HAMZA:

varol Reis

0
3
yanıtYanıtla
.:

BIRAK BU İŞLERİ . TAKIM GOL ATAMIYOR . BU KADAR ADAM ALACAĞINIZA ŞU BAŞAKŞEHİRDEKİ VİSCA''YI ALSAYDINIZ ADAM HER MAÇ 2 ASİSTİ RAHAT VAR . KAĞNI GİBİ TAKIM KURMUŞSUNUZ .

1
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Bu amca ne zaman kral yaptı ki kendini. . Yahu hala ''düşman'' diyor adam. Sadece ''Rakip, Rakip''. Futbol oynuyoruz beyefendi savaşmıyoruz. Şu laflarını biraz tart be kardeşim!

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Git işine denyo biraz yaşının adamı ol ayıptır yav çenen hiç kapanmıyor sezonun başından beri zımparator ve senin çeneniz düştü utanmaz arlanmazlar.

0
0
yanıtYanıtla
N E:

SUSSSS

0
0
yanıtYanıtla
nzonzi:

Kazan kaynamaya başladı klasik Fatih Terim sıradan başladı önce hakemlere sonra futbolculara en sonda yönetime sallamaya senaryo aynı başarısız olacağını anladı. Fatih Terim in daha önceki gidişlerine dönüp bakın adam gerçekten çok zeki giderken yine mağdur kahraman gibi uğurlanacak yazın bir kenara işler hiç istediği gitmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
SEYFİ:

MAL MAL BAKIYO LAN BU

0
0
yanıtYanıtla
ömer:

HARCADIGIN PARALARIN KARŞILIGINI BEKLEMEK SUÇMU BÜYÜK PARALAR HARCADIN BAŞARI BEKLİYORUZzz

0
0
yanıtYanıtla
Ali:

3ayda bir beyenmediğin adamları değiştir sonu yok bunun Terim lig yarıya geliyor

0
0
yanıtYanıtla
Ali:

Terime gönderme yapıyor herkes vazifesini yapsın diyerek anlayana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title