Haberler

Mustafa Ceceli Urfalı Gençlerle Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatili öncesi ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’yi Urfalı gençlerle buluşturdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatili öncesi ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'yi Urfalı gençlerle buluşturdu.

Konsere yoğun ilgi gösteren gençler, GAP Arena Kapalı Spor Salonu'nu konserden saatler önce doldurdu. Salona girişinde gençlerin sevgi gösterisinde bulunduğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, mahalle ziyaretleri esnasında bir öğrencinin karne hediyesi istemesi üzerine ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'yi Şanlıurfalılarla buluşturduklarını söyledi. Hafta sonu karne alacak olan öğrencileri tebrik eden Güvenç, yarıyıl boyunca ders çalışan öğrencilerin bu konseri hak ettiğini kaydetti. Salonu dolduran gençlere karanfil dağıtan Güvenç, TEOG'da Şanlıurfa genelinde dereceye giren 66 öğrenciye de kol saati ve kalem seti hediye etti.

Mahalle gezisi sırasında kendisinden karne hediyesi isteyen küçük Behran'la birlikte sahneye çıkan Başkan Güvenç, "Bu konseri küçük öğrencimiz Behran'a borçluyuz. Behran ve Siraç bizden yarıyıl hediyesi istedi. Onun isteğini kırmadık, bugün sizleri Mustafa Ceceli'yle buluşturduk. Bir sezon çalıştınız, şimdi eğlenme ve dinlenme zamanı. Sizleri çok seviyoruz. Bizim için çok önemlisiniz" şeklinde konuştu.

Daha sonra sahneye çıkan Mustafa Ceceli, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve performansı ile gençleri büyüleyen Ceceli, Şanlıurfa'da olmaktan, gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in memleketinde olup da ondan bir eser seslendirmeden gitmenin mümkün olamayacağını kaydeden Ceceli, Tatlıses'in 'Mutlu Ol Yeter' isimli şarkısını söyleyerek, ünlü sanatçıya selam gönderdi. Davullu, darbukalı şovlarla salondakileri coşturan Mustafa Ceceli'nin birçok parçasına gençler de eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Celalettin Güvenç İbrahim Tatlıses Mustafa Ceceli Şanlıurfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title