Haberler

Mustafa Ceceli'nin Konya'da Düzenlenecek Konseri İptal Edildi

Güncelleme:

Mustafa Ceceli'nin, Konya'da düzenlenecek konseri şarkıcıyla ilgili basında çıkan son haberler nedeniyle belediye tarafından iptal edildi.

ŞARKICI Mustafa Ceceli'nin, Konya'nın Seydişehir ilçesinde düzenlenecek şölende vereceği konser, şarkıcıyla ilgili basında çıkan son haberler nedeniyle belediye tarafından iptal edildi.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Seydişehir Belediyesi'nin 10-15 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği 'Seydişehir Kalkınma Şöleni'nde sanatçılar Esat Kabaklı, İsmail Altunsaray, Uğur Işılak, Hüseyin Kağıt ve Grup İmera'nın yanı sıra Mustafa Ceceli'nin de konser vereceği duyurulmuştu. Ancak Seydişehir Belediyesi, 10 Ağustos günü Mustafa Ceceli'nin vereceği konseri iptal etti. Konserin iptal edilme nedenin ise Ceceli hakkında son günlerde basında yer alan haberler olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Ceceli Seydişehir Konya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

ASABİ FATSALI:

CECELİ sonuna kadar haklı Ama bazı ahlak yoksunu mahluklar bu pislik iki kadını haklı duruma getirmek istiyor

83
134
yanıtYanıtla
SEYMA:

toplumumuz neyin savunmasini kimin savunmasini yapiyor sizemi dusmus insanlarin savunmasini yapmak hakliya haksiza bakmaksizin bence ceceli sonuna kadar hakli peki millete ne oluyor siz muhakememisiniz

35
36
yanıtYanıtla
Ddf:

Ceceliyi haklı görenler yatak odanıza kamera yerleştirin tüm dünya izlesin

49
2
yanıtYanıtla
Birisi:

Asabi fatsalı yıl 2018 senin değwr yargılarında başkasının yatak odasına kamera yerleştirmekmi var ,aldığın terbiye ahlak bu mu ve o kadın böyle bir adamla 9 yıldır evli kalmışsa erkeklerden nefret edip kadına yönelöesi gayet doğal. Röntgenciliği ne kadar seviyorsunuz sırf cemaatçı diye bu adamı haklı bulmanız sizlerin röntgen meraklısı olarak algılanmanız demek

49
1
yanıtYanıtla
Mirtaza:

Turbanli tayfasi hastasiydi bu adamın dikkat etsinlerde konserde bir yerlerjne kamera dayamasinlar

41
3
yanıtYanıtla
Gercek-yüz:

M. Ceceli yillarca Türk halkini örnek bir aile yasantisi olduguna inandirip kandirmistir. Bu adamin agzindan önceleri hep güzel sözler cikardi. Sonra hacca filan da gitti. Ama birden gercek yüzü ortaya cikti. Agiza alinmayacak laflar etmeye basladi. Yani göstermelik yasantisiyla bagdasmadigini gösterdi, acik ve net bir sekilde. Kesinlikle karekler bozuklugu olan bir kisi. Insan hakli olabilir, ama bu sekilde davranmak, karsindaki ne yaparsa yapsin, bir insana yakismaz. Bence piyasadan silinsin.

22
10
yanıtYanıtla
BELEK:

BRAWOOO SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNE

25
1
yanıtYanıtla
Hakli bence:

Bence Cecelinin yaptigindan ziyade esinin ve intizarin yaptigi cok ayip ve kabul edilemez biz sanatcinin durust zeki ve ahlakli olanini isteriz bugune kadar herkes ceceliyi topa tuttu adam sonuna kadar hakli yaptigindn utaniyorsn yapmayacaksn

3
22
yanıtYanıtla
ADALET:

Bu Çocuğu hiç sevmedim zaten

18
2
yanıtYanıtla
aydın kayseri:

o anneye çocuk teslım edilmez. . . . . .

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title