Haberler

Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ta Vereceği Konser Vatandaşların Tepkisinden Dolayı İptal Edildi

Güncelleme:

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ta vereceği konser, vatandaşların tepkisi üzerine Filyos Belediyesi tarafından iptal edildi.

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde vereceği konser vatandaşların tepkisi üzerine Filyos Belediyesi tarafından iptal edildi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİNCE BELEDİYE KONSERİ İPTAL ETTİ

Filyos sahilinde ünlü sanatçıların katılımı ile 27-28-29 Temmuz tarihlerinde Filyos Belediyesi Kültür Sanat ve Denizcilik Festivali yapılması planlandı. Belediye tarafından festivalin hazırlıkları aylar öncesinden tamamlanırken, festivalde programa göre 27 Temmuz'da Resul Dindar, 28 Temmuz'da Ece Seçkin ve festivalin kapanış günü olan 29 Temmuz tarihinde ise Mustafa Ceceli sahne alacaktı. İl dışından ve Zonguldak'tan vatandaşların belediyeyi arayarak Mustafa Ceceli konserini iptal edilmesi yönünde yoğun talep oluşturulunca belediye Ceceli konserini iptal ettiğini duyurdu.

MUSTAFA CECELİ YERİNE GÖKHAN TEPE SAHNE ALACAK

Mustafa Ceceli konserinin iptal edilmesi yönünde vatandaşlar tarafından belediyenin yoğun bir şekilde arandığını söyleyen Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, "Filyos'un tanıtımı amacıyla ünlü sanatçılarımızın katılımıyla bir festival düzenliyoruz. Festivalin son günü 29 Temmuz'da programımıza göre Mustafa Ceceli sahne alacaktı. Ancak son günlerde Mustafa Ceceli ile ilgili kamuoyuna düşen haberler nedeniyle Mustafa Ceceli konserini iptal etmek zorunda kaldık. Konserin iptal edilmesi için Zonguldak'tan ve il dışından çok sayıda vatandaşımız belediyemizi telefonlarla aradı. Mustafa Ceceli hakkında kamuoyuna yansıyan haberler onun ailevi meseleleridir ve bizi ilgilendirmez. Ancak kamuoyundan bu konser öncesinde tepki aldık ve konseri iptal ettik. 29 Temmuz akşamı festivalimizde Gökhan Tepe sahne alacak. Kendisiyle görüşmelerimiz tamamlandı. Festivalimizin halkımıza ve beldemize yakışır şekilde kutlanması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ceceli Zonguldak Filyos Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

Hüseyin:

Adamı niye karalıyolar anlamıyorum adam kötü bişey yapmadı. Kötü birsey yapan bu 2 kadın birileri suçlanacaksa bu kadınları suçlayın. Eğer bu erkek eşcinsel bir birlikteliği olsaydı erkeği suçlayın. Herkese eşit muamele. Burası Müslüman bir ülke ne yani eşcinselliği hoş mu karşılayalım.

23
15
yanıtYanıtla
hadi ordan:

evet kardeşim, hoş karşılayacaksın. çünkü senin fikrinin hiçbir önemi yok, dünyaya 1 kere gelir her insan, kendi yaşantısına gönül işlerine senin gibi fikrinin hiç önemi olmayan, dış kapının dış mandalı kerizlerin lafına göre mi yön verecek? herkesin hayatı kendine. burası müslüman bir ülke değil, müslüman çoğunluğu olan bir ülke, o yüzden eşek gibi hoş göreceksin. ha göremiyo musun, o zaman yallah müslüman ülkelere, dünyanın en gelişmiş ülkeleri biliyosun, bu bakış açısıyla rahat edersin.

yanıt8
yanıt13
qwe:

hüseyin kardeş inşallah evladın eşcinsel olur.

yanıt2
yanıt4
D.D:

BURASI BAL GİBİ MÜSLÜMAN ÜLKE. SEN BENCE İSTERSEN MÜSLÜMAN ÜLKELERE YALLAAAHHH

yanıt0
yanıt0
D.D:

BURASI BAL GİBİ MÜSLÜMAN ÜLKE. SEN BENCE İSTERSEN MÜSLÜMAN OLMAYAN ÜLKELERE YALLAAAHHH

yanıt0
yanıt0
MAL AVCISI:

İNTİZAR İLE SİNEM SUÇLUYKEN FATURAYI CECELİ YE KESİYORLAR. AKILLI ADAM KALMAMIŞ

19
11
yanıtYanıtla
xXxTentacion:

ADAM KARISI TARAFINDAN BAŞKA Bİ KADINLA ALDATILMIŞ VE BUNU ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN MAHKEMEYE DELİL OLARAK VERİNCE SUÇ MU İŞLMEİŞ OLUYO ?

17
12
yanıtYanıtla
doğrucu:

beyinsiz adam ayrılalı 1. 5 sene oldu karısından idiot

yanıt7
yanıt4
eses:

memleket ne kadar hoş görülü olmuş yada bu işin meraklısı çok adamı resmen linç ediyorlar kadının yaptığı sanki gayet normal

14
8
yanıtYanıtla
ünal özer:

hata yapan yanlış yapan ahlaksızlık yapan çocuğunu düşünmeden rezil eden ceceli değil, o kadın ve intizar. ama maalesef bu ülkedeki çağdaş kesim varya çağdaş kesim nerde ahlaksızlık nerde yanlış var hemen sahip çıkar atlar üzerine. mustafa ceceliye haksızlık yapılıyor ya allahu teala bunun hesabını sorar. Ahlaksızlara sahip çıkanlar da ahlaksız bu da biline

12
10
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title