Haberler

Mustafa Ceceli Kanser Hastası Kızın Hayalini Gerçekleştirdi

MERSİN'de sahneye çıkan Mustafa Ceceli, lösemi hastası hayranı 8 yaşındaki Bengül Kader Bayram ile sahnede buluşarak hayalini gerçekleştirdi.

MERSİN'de sahneye çıkan Mustafa Ceceli, lösemi hastası hayranı 8 yaşındaki Bengül Kader Bayram ile sahnede buluşarak hayalini gerçekleştirdi.

Lösemi hastası olduğu için 3 yıldanbu yana kemoterapi tedavisi gören Bengül'ün en büyük hayalinin Mustafa Ceceli'yi görmek ve onunla şarkı söylemek olduğunu duyunca harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, küçük kızı Mustafa Ceceli ile bir araya getirdi. Mustafa Ceceli ile buluşacağını duyan küçük kız, yeni kıyafetler alarak konser öncesi kuaföre gitti. Konseri ilgi ile izleyen ve sahneye çıkacağı anı sabırsızlıkla bekleyen Bengül'ün heyecanı gözlerinden okundu.

Konser sırasında sahneye çıkarak Ceceli ile tanışan Bengül, hayranı olduğu sanatçıyı yakından görmenin mutluluk ve heyecanını yaşadı. Birlikte 'Gül Rengi' şarkısını söyleyen ikili, izleyicilerden büyük alkış aldı. Hayranı olduğu sanatçıya sıkıca sarılan küçük Bengül'ün yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi. Kızlarının en büyük hayalinin gerçekleştiğini ve yaşadığı mutluluğun dünyalara bedel olduğunu söyleyen anne Meliha ve baba Duran Bayram, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yoğun ilgi gören konserde sevilen ilahisi 'Aşk İçin Gelmişiz' ile sahneye çıkan Ceceli, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konseri boyunca aralıksız performansı ile beğenildi. 'Kıymetlim', 'Sultanım' ve 'Emri Olur' gibi sevilen şarkılarını söyleyen Ceceli'ye hayranları da eşlik etti. Konsere katılan gençlerle birlikte ilahiler ve şarkılar söyleyen Ceceli, gençlerin istediği birbirinden güzel şarkılarını peş peşe sıraladı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan sanatçı, alkışlar arasında sahneden ayrıldı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ceceli Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title