Haberler

Mustafa ATİK ve Şelale Çay Kazanları Üretim Röportajı

ilandır
Güncelleme:

Firmanız hakkında bilgi verir misiniz?

Hayatımızda en önemli içeceklerden olan çayı,en üst seviyede daha iyi demlemenin tüm bilgi ve teknik verilerini firmamız bünyesinde topladık. Şelale çay kazanları 20 yıllık tecrübe ile en iyi en güzel çayı demlemek için üretiyor.

Sektöre yön veren bir firma olmamız, hedef çıtamızı sürekli yüksek tutma sorumluluğunu da beraberinde zorunlu kılıyor. Ülke ekonomisine katma değer sağlayabilme arzusundayız.

Bizler sadece bir ürün üretip sattığımızı düşünmüyoruz. Bizler bize ait olan bir kültürün devamiyeti için mücadele ediyoruz.

Ülkemiz ve kültürümüzden bahsetmişken tüm tüketicilerin ve özellikle gerek kamu gerekse özel sektör kuruluşlarının dikkat etmesi gereken bir konuya özellikle değinmek istiyorum.

15 Temmuz gibi ülkemiz adına ikinci kurtuluş savaşı mücadelesi başlattığımız bu süreçte, ürün alırken satın alma yaptıkları firmaları lütfen iyi araştırsınlar. Çoğu sektörde olduğu gibi, sektörümüzde de maalesef bu tarz yapılanmalar içerisinde yer alan, firmalar bulunmaktadır.

Üretici bir firma olmak sürekli yenilenmeyi de mecbur kılıyor. AR-GE alanındaki çalışmalarınız hakkında bilgi verir misiniz?

Kuruluş hedefimiz, çay kazanlarına yeni bir boyut getirmekti; Bunu'da şükürler olsun ki başarmış bulunmaktayız. Tamamı ful otomatik olan ürünlerimiz, kullanıcılara büyük kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bünyemizde var olan Arge departmanı ile ürünlerimizin geliştirilmesi için,yoğun bir mesai harcıyoruz. En önemli kaynağımız tecrübeli, disiplinli, özverili ve konusunda uzmanlaşmış kalifiye personelimiz. Tüm teknolojiyi takip ediyor, ürünlerimize uyarlıyoruz.

Satış sonrası hizmetleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

Müşterilerimize satıştan sonrada destek vermeye devam ediyoruz. Bu desteği de '' en kaliteli hizmet yerinde verilen hizmettir.'' Prensibi ile müşterilerimizin adresinde veriyoruz. Özellikle ürünlerimizin doğru kullanımı adına mutlaka eğitimler veriyoruz. Bir işletmenin bir ürünü maksimum faydayı sağlaması için doğru ürün tercihi kadar ürünü doğru kullanmak da önemli.

Ürünleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

Osmanlı algısının yükselişi ile birlikte; Antik Çay Kazanı dediğimiz, Bakır işlemeli ; Osmanlı desenli çay kazanlarımız büyük ilgi görüyor. Bakırın çaya verdiği lezzet farkından dolayı, bakırı özellikle tercih etmeliyiz. Çay kazanlarımızda %90 bakır malzeme kullanmaktayız.

A+ Olması nedeniyle enerjiyi az harcayan, geleceğin teknolojisi ile geçmişimizin zerafetini ve görselliğini bir arada sunuyoruz.

Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title