Haberler

Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu Açıldı

Karabük'ün Safranbolu İlçesinde Hayırsever İşadamı Mustafa Sıtkı Antep Tarafından Yaptırılan Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu'nun Açılışı Düzenlenen Törenle Yapıldı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde hayırsever İşadamı Mustafa Sıtkı Antep tarafından yaptırılan Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu'nun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Hayırsever İşadamı Mustafa Sıtkı Antep törende yaptığı konuşmada, "5 Mayıs 2006 tarihinde temelini attığımız okulumuzun bugün açılışını yapmaktan son derece mutluyum. Evlatlarımızın yetişmesi için her türlü imkan seferber edilecektir. Ben buradan okulumuza 15 adet bilgisayar ile araç ve gereç alımında katkısı bulunanlara, yine bana okul yapımında destek olanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Okulumuzun ihtiyaçları bundan sonra tarafımdan temin edilecektir. Aileme de tek vasiyetim ölümümden sonra da okulun ihtiyaçlarının karşılanmasıdır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler ise konuşmasında, Beyaz Bayrak projesi hakkında bilgiler verirken, okulu yaptıran Mustafa Sıtkı Antep'e teşekkür etti. Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci de, "Böylesine güzel bir eseri Safranbolu'ya kazandıran Mustafa Sıtkı Antep'i Safranbolulular asla unutmayacaktır. Hayırlı olsun" dedi. Vali Can Direkçi de, "Böylesine bir örnek davranışı gösteren, birikimlerini kendi doğdukları yere harcayarak bir eser bırakan Antepoğlu ailesine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayan Vali Direkçi, "Unutulmaz zaferler, kahramanlıklar ve başarılarla dolu şanlı tarihimiz, her Türk vatandaşına gurur vermektedir. Türk Ulusu, Birinci Dünya Savaşı'nın ardından yurdunun parçalanmak istenmesi üzerine, büyük uyanışını gerçekleştirerek işgal girişimlerine başkaldırmış, Yüce Atatürk önderliğinde ve O'nun üstün dehası ile, tarihinin en büyük savaşlarından birini vermiş, tarih önünde haklılığını tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Umutsuzluğun, yokluğun ve zorlukların yaşandığı bir dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması, geleceğimizi aydınlatan önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu ileri görüşlü stratejik karar, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması yönünde atılmış en önemli adımlardan biridir. Büyük Atatürk'ün bu tarihi günü, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan etmesi onlara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Can Direkçi tarafından Mustafa Sıtkı Antep'e teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulunun açılışı Vali Can Direkçi, Safranbolu Kaymakamı İzzettin Küçük, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Mustafa Sıtkı Antep ve eşi tarafından yapıldı.

(HK-AK)

23.04.2007 19:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title