Haberler

Muşta Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Muş'ta Dün Öğlen Saatlerinde Başlayan ve Bu Sabaha Kadar Devam Eden Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Yönde Etkiliyor. Kar Yağışı Sebebiyle Muş-kulp, Varto-karlıova Karayolu ile 170 Köy Yolunun Ulaşıma Kapandığı Bildirildi.

Muş'ta dün öğlen saatlerinde başlayan ve bu sabaha kadar devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı sebebiyle Muş-Kulp, Varto-Karlıova karayolu ile 170 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Muş'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle şehir içi ve şehirler arası ulaşımda aksaklıklar yaşanırken, Bulanık İlçesi'nde 80 ve Malazgirt İlçesi'nde ise 90 köye hatlarda meydana gelen kopma sebebiyle dün geceden beri elektrik verilemediği açıklandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güngör, ekiplerin yol açma çalışmalarını hızla sürdürdüğünü belirterek, "Kar kalınlığı şehir içerisinde 75 santimetreye yüksek kesimlerde ise 1.5 metreyi bulduğu gözleniyor. Karla en iyi şekilde mücadele etmeye çalışıp vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

(KT-MET-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title