Haberler

Müslüm Filminin Yapımcısı Mustafa Uslu, Adalar'daki Faytonlarla İlgili İmamoğlu'na Çağrıda Bulundu

Güncelleme:

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Adalar'daki faytonlarla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz ocak ayında Büyükada'da bulunan ormanlık alanda çıkan yangın sonucu 9 at ölmüş ve yaralanan 3 atın da tedavi altına alındığı belirtilmişti.

Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu, eşi Sinem Öztürk Uslu ile birlikte kullandıkları sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrı yaprak hayvanlara sahip çıkılmasını istedi.

"NE OLUR SON VER CANLAR YANMASIN"

Yangından bebeğiyle kurtarılan atın son halini paylaşan Mustafa Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek şunları yazdı: "Mucizemiz dünyaya geldi. Cayır cayır yandı Büyükada yangınında, dört ay tuttu bebeği de korudu kolladı hem kendini toparladı hem de bebeği geliştirip dünyaya getirdi.. Sayın başkanımız Ekrem İmamoğlu, hoş geldin, fayton zulmüne son ver ne olur. Bu Canlar yanmasın artık" ifadelerini kullandı.

Müslüm Filminin Yapımcısı Mustafa Uslu, Ekrem İmamoğlu'na Çağrıda Bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Mustafa Uslu İstanbul Haberler

500

Yorumlar (45)

NE FARKEDER HACI:

KIMSE KUS BAKMASINDA SU ÇİNGENELER KADAR PISLIK INSAN YOK . . GELIN ZEYTIN BURNU UST GECIDININ ALTINA USTUNE BIR BAKIN . . 4-5 YASLARINDA COCUKLARI CIPLAK DILENDIRIYOLAR KENDILERIDE ALTTA CIMENE UZANMIS YATIYOR PISLIKLER KENDI COCUGUNA ACIMAYAN HAYVANA ACIRMI . . .

37
0
yanıtYanıtla
SEVDA:

HAYDİ BAŞKANIMMMM

30
4
yanıtYanıtla
MERT:

Kanuni Sultan Süleyman;Meyve ağaçlarını sarınca karınca Günah var mı karıncayı kırınca?Hocası Ebussuud soruyu şöyle cevaplıyordu:Yarın Hakk’ın divanına varınca Süleyman’dan hakkın alır karınca.

22
1
yanıtYanıtla
KOCAYÖRÜK:

Bebeği mi? İnsan değil bu atdan bahsediyoruz onun yavrusuna bebek denmez tay denir. Yapımcı olmak başka bişey bilmek bambaşka birşey

14
5
yanıtYanıtla
ÖKSÜZE YETİME YOKSULA DUYARLI OLALIM:

MUHTAÇ İNSANLARA YARDIM ETMEDİKÇE BU DÜNYA DÜZELMEZ. İNSANI KUCAKLAMDIKÇA HAYVANLARI KORUMAK MAALESEF KENDİNİ AVUTMAK TÜRÜNDEN BİR UĞRAŞ OLUYOR.

12
5
yanıtYanıtla
pr tamam:

yani güldük eğlendik icraat hizmet bekliyoruz

11
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Fayton olayı ticaret gelir kapısı yerine artık en kötü ihtimalle geleneği eskiyi canlı tutmak adına yapılmalı. Atlar eziyet görmeden daha iyi şartlarda ağır koşulkardan uzak ve koruma altında olmalı.

11
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Elektrikli fayton üretilsin? Atlara gercekten cok yazik. Hertaraf yokus. Hava cok sicak. 2019 da olmamali artik boyle zülüm.

12
0
yanıtYanıtla
s. t. İTİMİL:

Zaten elektrikli faytona benzer cihazlar var.

yanıt0
yanıt0
Gecen sene:

Zaten yasaklandi

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title