Haberler
Güncelleme:

Müslüm Filminin Yapımcısı Mustafa Uslu'dan, Burak Özçivit'in Ödül Almasına Şaşırtan Açıklama

Yıldız Teknik Üniversitesi 17. Yılın Yıldızları Ödülleri, sahiplerini buldu. Ünlü Yapımcı Mustafa Uslu, Müslüm Filmi ile ödül aldı. Uslu, "Yılın en iyi sinema oyuncusu dediklerinde aklıma Timuçin Esen geldi. Ama ödülü Burak Özçivit aldı" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (29)

ss:

rezalet gerçekten Timüçin Esen haketmişti.

25
2
yanıtYanıtla
İsmail Karaköy:

Timuçin Esen rolunun adamıdır taktir ediyoruz hak yerini bulacaktır

21
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

HAK EDENE DEĞİL MAGAZİN FİGÜRÜ OLANA VERİLDİ. . . . . . . .

15
1
yanıtYanıtla
Dobra:

Timuçin Esen ödül almasa da bizim gönlümüzde ödül almıştır.

12
0
yanıtYanıtla
Filiz Kirazci:

Bu nasıl bir hata Burak Özcivit kimin aklıma gelir anlamadım Timuçin Esen gibi bir fev oyuncu dururken.Bu hayatta olmaz diye birşey yokmuş.Bu secimi yapanlarin gözü kör galiba.

10
1
yanıtYanıtla
wq:

Timuçin Esen Oscar hak edecek şekilde oynamış gerçek sinema seyircisinin bunu anlaması zor değil, boşver sen kalan geyik muhabbetini Burak Özçivit bırak iyi oyuncuyu, bu ''oyuncu mu acaba??'' ödülünü bile alabilecek kabiliyette değil

8
2
yanıtYanıtla
LEYLA:

Mustafa Uslu nun konuşması son derece saygısızca ve Burak özçivit''i küçük düşürücü bir konuşma olmuş ama aslında kendi cahilliğini ortaya çıkarmış. Can Feda filmini bilmiyor mu yada yok mu sayıyor?Öğrencilerin yaptığı tercihe nasıl müdahale edebilir demek ki kalplerdeki oyuncu Burak Özçivit miş . herşey gişe demek değildir.

1
9
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

yenı nesıl ogrencılerını goruyoruz mesela kım mılyoner olmakta ılk soruda elenıyorlar boyle ogrencılerın verecegı odulden, basarıdan ne beklerısın. .

yanıt0
yanıt0
Filiz Kirazci:

Inanılmaz bir hata resmen kör bu adamlar.

6
1
yanıtYanıtla
dürüst:

helal olsun alsi hakeden kim varsa alsin nicin tebrik etmek yerine pencelerinizi cikartip isiriyorsunuz. biraz daha anlayis lütfen burakta herhaliyle oyunuyla tam kaliteli sanatci. TEBRIK EDIYORUM

0
6
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

mustafa uslu ödülü almasaydı protesto etseydi güzel olurdu. . oylamayı kim neye göre yapılıyor. . SORGULAMAK LAZIM. . . .

6
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ 3:

Seksenli doksanlı yıllarda gizli gizli Müslüm baba dinlerdik duyan olunca keş bunlar demesinler diye. Eski Muslumculer bilir selam olsun eski baba severlere

4
1
yanıtYanıtla
AKYAZILI:

A Selam baba sever

yanıt1
yanıt0
FUNDA AK:

Aynen Yetmisuc şimdi herkes tanıdı ama geç tanıdı

yanıt1
yanıt0
bjk:

timuçin esenin öz geçmişini okuyun bide magazin sayfalarında sürekli haberi yapılan şahsın öz geçmişine bakın . . . . OYUNCULUK EĞİTİMİNE. . . sonra vicdanınız hala rahatsa sorun yok. . .

5
0
yanıtYanıtla
SEVGİ:

KESİNLİKLE TİMUÇİN OLMALIYDI

4
0
yanıtYanıtla
ASLI:

BEN KOKOREÇ YEMEYE GİDİYORUM. GELMEK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN. HESAPLAR BENDEN.

4
0
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Kiz canim çekti, almanyada kokereç yok maalesef

yanıt2
yanıt0
PAŞA KÖYLÜ:

Aslı yerini bildir hemen gelirim

yanıt1
yanıt0
isim:

bunun en son filmi gişede çakıldı son dizileri tutmadı neyine ödül veriyorlar.

2
2
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Son dizileri tutmadı derken? En son oynadığı dizi Kara Sevda, iki sezon yayınlanmış ve hala çok konuşulan bir dizi. Hatta Emmy ödülüne laik görülmüş ve kazanmış ilk türk dizisi. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın.

yanıt0
yanıt0
ladylady:

NAİM SÜLEYMANOĞLU FİLMİNE KİMSE GİTMEZ. BENCE ZEKİ MÜREN VEYA EMEL SAYIN YA DA NAZIM HİKMET''İN HAYATI OLURSA GİDİLİR.

0
4
yanıtYanıtla
...:

Kendine adına konuş bence Naim Süleymanoğlu''nun hayatını hafife alma.

yanıt1
yanıt0
maskeli süvari:

valla muslum gurses flımınede senın gıbı yorum yaptılar kımse gıtmez dıye sonuc o demeyenlere kapak oldu. . mahmut uslu yaparsa olur dıyorum artık. .

yanıt0
yanıt0
Saygılı olmak gerek:

Konuşması çok saygısızca! O konumda ödülü için teşekkür edip, saygılı bir şekilde yerine geçmesi gerekirdi. Kimse Timuçin Esenin oyunculuğuna laf etmemiş zaten. Sadece öğrenciler ödüle Burak Özçivit''i laik görmüş. Birisini yüceltip diğerini ezmek asla doğru değildir. Ayrıca 2018 Can feda filmi vardı, kendisi de bilmeden konuşmuş.

1
1
yanıtYanıtla
Kendine ödül verilince doğru:

Başkasına verilince mi yanlış. Juriye güvenmiyorsan iade edersin.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

her zamankı gıbı basarıya emege degıl populerıteye gore verılmıs odul haketmedıgını herkes bılıyor nasılsa. . . fılmı bıle yok karısını da bunu da kayırıyorlar resmen ıkısı de yeteneksız hele fahrıye tutan bır fılmı dızısı yok ama basarılı oyuncu ?

0
1
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

bana kımse demesın anlatmasın turk seyırcısı sınemaya gelmıyor ınternetten kacak ızlıyor dıye neden geleyım ıste sırf bu adaletsız, haksızlıklardan dolayı turk sıneması tımucın esene bu muhtesem oyunculugundan ve emegınden dolayı odul vermedıyse benım ıcın bıtmıstır flımlerın ınternete dusmesını beklerım 3 ay sonra ınternete duser nede olsa. .

1
0
yanıtYanıtla
Aydın m.:

Prestijli ödüllere bakarak bir yorum yapmak daha doğru olacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title