Haberler

Muslera ve Onur

Kalecilerin maçıydı desek yanlış olmaz. Muslera, Henrique'nin kafa şutunu inanılmaz bir şekilde kurtardı, maçın kaderini değiştirdi.

Fenerbahçe'nin üç puan bıraktığı hafta, Galatasaray'ın neler yapacağı merak konusuydu. İlk yarıda Galatasaray sahada yok gibiydi. Saraçoğlu stadındaki rakibi baskı altına alma, o atmosfer TT Arena'da yoktu. İlk yarıdan akılda kalanlar, Gökhan Zan'ın yaptığı iki büyük hata, sahada en çok koşan olmasına rağmen bal yapmayan arıdan farkı olmayan Selçuk ve tatlı sert oyunuyla rakibi bezdirmeye çalışan Trabzonspor'du.

İkinci kırk beş dakika şemsiye tamamen tersine dönmüştü.Tempo, mücadele, pozisyon, kurtarışlar… Kısacası her şey vardı sahada. Burak iki gole imza attı. 6'ncı hakem, Sabri'nin çevirdiği topun gol olduğunu yakaladı. Bu gol öncesi Olcan'ın Riera'yı etkisiz bırakışı, maçın unutulmayan dakikalarından biriydi. Sonra Colman'ın kırmızı kartı. Sneijder'in uzaktan sürekli şut denemeleri ve Onur'un Galatasaray seyircisine bile helal olsun dedirten kurtarışları…

Bunlarla dolu ikinci kırk beş dakikadan üç gol çıktı, üç puana uzanan taraf Galatasaray oldu. Pekii bu oyun Fenerbahçe'yi yakalamaya yeter mi? Orası şüpheli işte!

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Galatasaray Gökhan Zan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title