Haberler

Muslera: Bizi Eleştirenlerin Seslerini Kestik

Güncelleme:

Galatasaraylı Muslera, "Dört senedir buradayım ve dört senedir eleştirilen bir Galatasaray var. Biz her defasında bizi eleştirenlerin sesini kesmeyi başarabiliyoruz." dedi.

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Muslera, 2-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Muslera, "Çok çok önemli bir üç puan kazandık. Son haftalara bakıldığında kazanmaya başlayan bir Galatasaray var." dedi.

"SESLERİNİ KESTİK"

Bizi eleştirenlerin seslerini kestik" diyen Muslera, "Dört senedir buradayım ve dört senedir eleştirilen bir Galatasaray var. Ama bu dört seneye baktığınız zaman Türkiye'nin en başarılı takımı Galatasaray. Bazıların sesi kesilmiyor ve eleştirilerine devam ediyorlar ama bu eleştiriler bizi etkilemiyor. Biz her defasında bizi eleştirenlerin sesini kesmeyi başarabiliyoruz. Sezon başları hep zor olur ama her geçen maç performansım artıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

Kroyum ama para sende??Mobil-IOS:

Hakem sağolsun

5
6
yanıtYanıtla
MusleraMobil-ANDROID:

senin kredin sonsuz koçcum

8
2
yanıtYanıtla
kartal Mobil-ANDROID:

bir Beşiktaşlı olarak muslera helal olsun aldığın paraya

2
0
yanıtYanıtla
amasya dusesiMobil-ANDROID:

ah be muslera yalniz basina takimi ayakta tutmaya calisiyorsun ama nereye kadar sende sonunda pes edeceksin yazik sana

2
0
yanıtYanıtla
kralMobil-ANDROID:

kimin sesini kesiyorsun sen önce kadiköyde galibiyet görde ondan sonra konuş

0
1
yanıtYanıtla
albatros enginlerde:

eşşeği anırtan kuyruğudur. . gel o zaman anadoluda bir takımda oyna da göreyim

0
0
yanıtYanıtla
albatros enginlerde.:

İsteyen kulup istediği musabaka için yabancı hakem getirtebilmeli. . yok orta oyunu devam edr gider. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title