Haberler

MÜSİAD Sakarya'dan Kudüs çıkarması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şubesi, yurt dışı kültür ve iş gezisi programı kapsamında Peygamberler şehri Kudüs Şerif'e gidiyor.

MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu, Üyeler ve işadamı ve gazetecilerden oluşan 32 kişilik bir ekiple 21-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Peygamberler şehri olan Kudüs'e kültür ve iş gezisine gidecek olan Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği Sakarya Şubesi; burada atalarımızın bize miras olarak bıraktığı yerleri yakından görme fırsatı bulacak. 3 gece 4 gün sürecek olan Kudüs ziyaretinde başta Mescid'i Aksa, Kubbedül Sahra ve Burak Duvarı olmak üzere, Harem-i İbrahimi, Hz. İbrahim (as), Hz. İshak (as), Hz. Yakup (as), Hz.Yusuf (as), Halhul kasabasındaki Hz. Yunus peygamberlerin kabirleri ile tarihi bir kilise içinde kalan Hz. İsa'nın (as) doğduğu mekan, Zeytin Dağı, sahabelerden Selman El-Farisi Hz. Türbesi ve Rabia'tül Adeviyye hazretlerinin kabirleri ziyaret edilecek.

GENÇ: "Filistinli kardeşlerimiz yalnız değildir"

Ziyaretin işadamları açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden MÜSİAD Sakarya Şube Ahmet Genç, Rabbimiz'in İsra suresinde Mescid-i Aksa'nın çevresini nurlandırdığını ve bereketlendirdiğini ve Peygamber efendimiz yolculuk ancak bu üç mescid için yapılır. Peygamber efendimiz Müslümanlara sarih, açık ve net bir hedef gösteriyor müjdesinden yola çıkarak, böyle bir gezi tertiplediklerini söyledi. Müslümanların Mescid-i Aksa'yı yeteri kadar ziyaret etmediklerini gördüklerini ifade eden Başkan Genç; "bizde MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak, Kudüs'ü ziyaret ederek Filistinli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek için yola çıkıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Kudüs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title