Haberler

Müsiad Rize Şube Başkanlığına Temizel Yeniden Seçildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (müsiad) Rize Şubesi Başkanlığına Cem Temizel Yeniden Seçildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi başkanlığına Cem Temizel yeniden seçildi.

Ayder Yaylası'ndaki bir otelde yapılan genel kurulda mevcut başkan Temizel, tek aday olarak katıldığı seçimde kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Ülkenin geçmişte büyük badireler atlattığını, özellikle 28 Şubat sürecinde MÜSİAD'ın çok yara aldığını iddia eden Temizel, 'Son yıllarda küresel ekonomik dalgalanmalardan Türkiye en az hasarla çıktı. Artık geleceğe daha güvenle bakıyoruz' dedi.

Ülkeyi istikrarsızlaştırmak isteyenlere karşı dikkatli olunması gerektiğini kaydeden Temizel, 'Geçmişten ders alarak geleceğe daha sağlam adımlar atmalıyız. MÜSİAD olarak Türkiye'nin bu dönemi kayıpsız atlatması için sorunun değil, çözümün parçası olma bilinciyle hareket ettik' diye konuştu.

Temizel, MÜSİAD'ın şubeleri arasında Rize'nin yaptığı faaliyetler ve etkisi bakımından çok iyi durumda olduğunu, 100?ün üzerinde üyeleri bulunduğunu belirtti.

Öte yandan, MÜSİAD Rize Şubesinin yönetim kurulu üyeliklerine ise Recep Taylan, Mahmut Dabak, Emsal Topçu, Recep Ali Avcı, Fatih Koçan, İbrahim Türüt, Resul Okumuş, Mehmet Ali Kopuz ve İsmail Bostan getirildi.

(HS-MK-MHD) - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title