Haberler

Müsiad Konya Şubesi'nden 2007'nin En'lerine Ödül

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Müsiad) Konya Şubesi Tarafından Düzenlenen Törenle 2007 Yılı'nın En'leri Ödüllerini Aldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi tarafından düzenlenen törenle 2007 Yılı'nın En’leri ödüllerini aldı.

MÜSİAD Konya Şubesindeki törene Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Konya Valisi Osman Aydın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bürokratlar, işadamları ve davetliler katıldı.

Törende konuşan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Selçuk Öztürk, ekonomide yeni bir yönetim modeli belirlemenin zamanı geldiğini belirterek, "Ekonomide artık Anadolu'ya bakmanın zamanı geldi. Tek merkezli bir yönetim artık bu yükü kaldırmıyor. Özellikle sanayi de İstanbul, Kocaeli, Bursa üçgenini artık değiştirmemiz lazım çünkü bu bölgeler bu yükü taşıyamıyor. Bu nedenle Anadolu'ya da yatırım yapılmalı ve Anadolu'daki illere nüfusun kayması sağlanmalıdır" dedi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ise hükümet olarak Konya'ya ayrı bir ödem verdiklerini dile getirerek, "Biz hükümet olarak yönümüzü Anadolu'ya döndük. Milletimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Özellikle cari açık ve işsizlik konusunda önemli çalışmalarımız var. Bu ülke için üreten ve çalışanın önünü açmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yılın en iyi bürokratı dalında Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ödüllerini Bakan Eroğlu'nun elinden alırken, basın ödülüne layık görülen Konya Postası Gazetesi adına ise ödülü Konya Postası Genel Müdürü Ömer Kara Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in elinden aldı.

Tören sonunda ödül alanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

(MÇ-İP)

27.01.2008 13:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title